Digitaalisella aikakaudella on ollut myönteinen vaikutus monille ihmisille sekä ammatillisesti että henkilökohtaisesti. Voimme olla yhteydessä ihmisiin kaikkialla maailmassa, mutta aika ruutujen ääressä saattaa olla pois ajasta läheisten kanssa. Toinen haaste on löytää ruutuajan voittavia aktiviteetteja, jotka vievät aikuiset ja ennen kaikkea lapset pois näyttöjen ja laitteiden luota ulos raittiiseen ilmaan.

Lapsille täytyy usein olla tarjolla hauskaa ja mielekästä tekemistä ulkona, etteivät he palaa takaisin sisälle muutamassa minuutissa. Mikäli pihallasi on riittävästi tilaa, voi ACON-trampoliini tai airtrack-tuote olla hyvä vaihtoehto aktiviteetiksi. Mukava puuhailu omalla pihalla on täydellinen tapa saada lapset ulos tekemään sitä, mitä lasten kuuluukin tehdä - hyppiä, leikkiä ja pitää hauskaa.

Tiesithän, että trampoliinilla hyppiminen sopii koko perheelle, ja että siinä on paljon muitakin hyötyjä kuin vain lasten irrottaminen laitteista.

Trampoliinilla hyppisen iloa kaikenikäisille

Yksi parhaista asioista trampoliinin omistamisessa on se, että kaikki voivat nauttia ja hyötyä siitä. Se on täydellinen piha-aktiviteetti ja ulkoiluharrastus niin nuorille kuin vanhemmillekin. Jokainen voi liikkua trampoliinilla itselleen mieleisellä tavalla saaden joka tapauksessa mieltä ja kehoa virkistävää liikuntaa. Mikä parasta, trampoliinilla pomppiminen on nivelille armollista, joten vaikka aluksi hyppiminen voi tuntua ruosteiselta ja jäykältä, trampoliinin kimmoisa pinta vetreyttää hellävaraisesti ja aktivoi niveliä ja lihaksia juuri oikealla tavalla.

Turvallista hauskanpitoa

Lapsen opetellessa kävelemään hän kaatuu melko usein nousten kuitenkin aina uudelleen ylös. Se on luonnollista lapsille, mutta ei niinkään aikuisille. Kun aikuiset kaatuvat, se voi olla varsin kivuliasta. Tämä johtaa usein siihen, että aikuiset välttelevät ulkolajeja ja pihaleikkejä, joissa on pienikin loukkaantumisen mahdollisuus. Tästä ei tarvitse huolehtia trampoliinilla! Kaatuminen trampoliinilla on käytännössä riskitöntä ja turvaverkon ansiosta loukkaantumisriski pienenee entisestään. ACON-trampoliinien turvallisuuteen on panostettu tuotekehityksessä paljon, jotta hyppiminen ja temppuilu olisi mahdollisimman huoletonta.

Trampoliini kannustaa liikkumaan

Aikuisina ymmärrämme liikunnan tarpeen, mutta sen selittäminen pienelle lapselle ei ole helppoa. On tärkeää kannustaa ja innostaa lapsia säännölliseen liikkumiseen jo nuoresta pitäen. Liikunnan tulisi olla hauskaa, palkitsevaa ja nautinnollista. Opetelkaa yhdessä temppuja ja hyppyjä tai vaikka tanssirutiineja ja jooga-asentoja. Lapsesi ottavat sinusta mallia, ja kun he näkevät sinun iloitsevan ja hassuttelevan, he yhdistävät kaikki nämä myönteiset tunteet liikuntaan ja aktiivisuuteen, mikä motivoi heitä leikkimään ja liikkumaan myös itsenäisesti. 

Tee kalenteriin tilaa trampoliinisessiolle

Nykypäivän kiireisessä elämäntyylissä on yhä haastavampaa löytää aikaa liikkumiselle. Työstä, koulusta ja loputtamattomista kotitöistä selvittyämme haluamme hektisen päivän päätteeksi vain katsoa muutaman tunnin televisiota ja mennä nukkumaan. Kuitenkin jo 15-30 minuutin päivittäinen liikunta on täydellinen tapa luoda yhteys perheeseen sekä pysyä aktiivisena. Hauska trampoliinisessio on ihanteellinen tapa hypätä pois päivän stressistä ja kiireistä. Mikä aika sopisi teidän perheellenne parhaiten? Voisiko trampoliinisessiolle jopa varata yhteistä aikaa? 

Riippumatta kuntotasostasi, iästäsi tai jopa painostasi, jokainen voi löytää oman tapansa pitää hauskaa trampoliinilla. ACON-trampoliini on täydellinen aktiviteetti, jolla saat itsesi ja perheesi pois ruudun äärestä ja ulkoilemaan hauskalla ja turvallisella tavalla.

Tutustu Acon-trampoliineihin