The Launch Pad

Tervetuloa ACONin The Launch Pad -blogiin! Täältä löydät Aconin inspiroivimmat tarinat ja PRO -vinkit tuotteisiimme. Lue lisää!

Miksi ulkoileminen on tärkeää

Nykyään on jatkuvasti tarjolla paljon toinen toistaan hienompia konsoleita, pelejä ja suoratoistopalveluita, että tuntuu lähes siltä, että koko olemuksemme on tavalla tai toisella ohjelmoitu jonkinlaisiin näyttöihin ja niiden ympärille. Vaikka teknologia ja sen mahdollistamat keksinnöt ovat tehneet elämästä monin tavoin helpompaa, saattavat arjen pienet ja yksinkertaiset ilot jäädä kaiken tämän varjoon.

Lue lisää
Trampoliini omalla pihalla kannustaa liikkumaan

Digitaalisella aikakaudella on ollut myönteinen vaikutus monille ihmisille sekä ammatillisesti että henkilökohtaisesti. Voimme olla yhteydessä ihmisiin kaikkialla maailmassa, mutta aika ruutujen ääressä saattaa olla pois ajasta läheisten kanssa. Toinen taistelu on löytää aktiviteetteja, jotka vievät aikuiset ja ennen kaikkea lapset pois näyttöjen ja laitteiden luota ja ulos raittiiseen ilmaan ja auringonvaloon.

Lue lisää
Miksi trampoliinilla hyppiminen on hyvää liikuntaa? Toimiiko se todella?

Yhä useammat ihmiset haluavat harrastaa liikuntaa kotoa käsin. Joillekin kyse on kätevyydestä ja ajansäästämisestä, kun taas toiset nauttivat kotona treenaamisen yksityisyydestä ja mukavuudesta. Yksi yksinkertaisimmista ja tehokkaimmista liikuntavälineistä, jonka voit omistaa on ACON Fitness –trampoliini.

Lue lisää
Paluu arkeen: Miten trampoliinilla hyppiminen tukee lapsen kehitystä

Kesäloma on usein yksi vuoden kohokohtia eikä vähiten siksi, että perheellä ja jokaisella sen jäsenellä on aikaa tehdä asioita, jotka tuottavat eniten iloa ja auttavat palautumaan arjen kiireistä. Syksy lähestyy nyt kovaa vauhtia, mutta sää on kuitenkin vielä hyvä koko perheen voimin ulkoilulle raittiissa ilmassa ja auringonpaisteessa hauskojen aktiviteettien parissa.

Lue lisää
ACON Thrills Around the World

ACON Thrills Around the World

Suomi. Ruotsi. Iso-Britannia. Saksa. Espanja. Yhdysvallat. Japani. Australia. Kuulostaa unelmien maailmanympärysmatkan matkasuunnitelmalta, vai mitä? Kolme vuotta sitten, ennen kuin koko globaali yhteiskunta koki äkkipysähdyksen, me aloitimme maailmanympärysmatkan nimeltään ACON Around The World. Maailmanympärysmatkalle lähetettiin ACON Air 1.8 trampoliini, lempinimeltään Baby Acon, jonka tarkoituksena oli inspiroida temppuilijoita ympäri maailman.

Lue lisää