The Launch Pad

Tervetuloa The Launch Pad -blogiin! Täältä löydät Aconin viimeisimmät uutiset, inspiroivimmat tarinat ja PRO -vinkit.

Parhaat trampoliinipelit

Parhaat trampoliinipelit

Mikä onkaan parempi ja hauskempi tapa aktiiviseen ja hauskaan yhdessäoloon kuin trampoliinilla pomppiminen. Päästämällä luovuutesi valloilleen voi trampoliinista tulla nopeasti näyttämö viihdyttäville peleille ja leikeille. Olemme keränneet muutamia suosikkipelejämme, joista kaikkia ette ole vielä ehkä kokeilleet. Joihinkin tarvitaan muutama tarvike, kun taas toiset vaativat vain hieman mielikuvitusta.

Lue lisää
10 syytä, miksi lapset tarvitsevat trampoliinin

Lapsia voi toisinaan olla vaikea miellyttää. Vanhemmat keksivät kaikenlaisia viihdykkeitä ja tekevät parhaansa varmistaakseen, että lapset ovat onnellisia, terveitä ja oppivat hyviä tapoja.

Lue lisää
Parhaat aerobiset trampoliiniharjoitukset aloittelijoille

Tiesitkö, että trampoliini sopii hauskanpidon lisäksi erinomaisesti kunnon kohottamiseen? ACON-trampoliinilla vietetty pomppimistuokio tuo hymyn huulille, mutta voi myös kaventaa vyötäröä ja nostaa sykettä.

Lue lisää
Hypitään ilosta – miksi trampoliini on hyväksi koko perheen fyysiselle ja henkiselle hyvinvoinnille? 

Kuuntele mitä tahansa pop-kappaletta, jossa kerrotaan linnun lailla lentämisestä, niin ymmärrät, että siinä kerrotaan ennen kaikkea vapauden tunteesta. Painottomana ilmassa leijuessa tuntuu siltä kuin kaikki huolet lentäisivät tiehensä.

Lue lisää
Miksi trampoliini on erinomainen hankinta koko perheelle?

Trampoliini on nykyään paljon muutakin kuin valtava pihalelu lapsille. Se on jännittävä ja hauska väline, jonka avulla voit koskettaa taivasta ja nähdä maailman uudenlaisesta näkökulmasta.

Lue lisää