The Launch Pad

Tervetuloa ACONin The Launch Pad -blogiin! Täältä löydät Aconin inspiroivimmat tarinat ja PRO -vinkit tuotteisiimme. Lue lisää!

Voimisteluvälineet lapsille: kolme vinkkiä ostamiseen

On aika kuperkeikkojen, volttien ja temppujen! Trampoliinien ohella valikoimastamme löytyy runsaasti erilaisia voimisteluun suunniteltuja välineitä, jotka sopivat sekä lapsille että aikuisille. Tutustu monikäyttöisiin tuotteisiimme ja lue kolme vinkkiä voimisteluvälineiden ostamiseen blogistamme.

Lue lisää
Turvallinen trampoliini – vinkit ja muistilista ostajalle

Harkitsetko trampoliinin ostamista? Ostopäätöksessä kannattaa ottaa huomioon tuotteen turvallisuus. Turvallinen trampoliini koostuu ennakoitavuudesta, oikeanlaisesta käytöstä ja turvaominaisuuksista. Lue vinkit ja lataa ostajan muistilista blogistamme!

Lue lisää
Sisätrampoliini lapsille ja aikuisille – vinkkejä ja ideoita

Koe pomput myös sisällä! Esittelemme kolme erilaista sisätrampoliinivaihtoehtoa: pyöreän ja kuusikulmaisen version ACON FIT -trampoliinin sekä pienen ja pippurisen Baby ACONin. Lue suosituksemme ja vinkkimme sisäkuntoiluun sekä ilonpitoon lapsille ja kaikenikäisille aikuisille!

Lue lisää
Trampoliinin koko - näin valitset sinulle sopivan mallin

Trampoliinin koko on yksi tärkeimpiä tekijöitä ostopäätöstä tehtäessä. Oikean kokoisen trampoliinin valinta voi kuitenkin olla haastavaa. Markkinoilta löytyy niin pieniä, sisäkäyttöön tarkoitettuja malleja kuin valtavia pomppualustoja temppuilua varten. Tutustu kokoihin ja löydä oma Aconisi!

Lue lisää
Q&A Markuksen kanssa - 29 kysymystä trampoliineista

On aika kurkistaa kulissien taakse! Tutustu, miten ACON luo parhaat pomput ja millaista työskentely tuotteidemme suunnittelu- ja kehitystyön parissa on. Kiperiin kysymyksiimme vastaa Markus Lohi, ACON R&D Director.

Lue lisää