The Launch Pad

Tervetuloa ACONin The Launch Pad -blogiin! Täältä löydät Aconin inspiroivimmat tarinat ja PRO -vinkit tuotteisiimme. Lue lisää!

Trampoliinin painoraja - tämä sinun tulee tietää asiasta

Trampoliinin painoraja on yksi monista asioista, joka kannattaa ottaa huomioon itselle tai perheelle sopivaa parhainta vaihtoehtoa valittaessa. Tähän artikkeliin on tiivistettynä kaikki painorajoihin liittyen - lue, niin tiedät!

Lue lisää
Millaisella trampoliinilla saa parhaat pomput?

Paras pomppu on monen tekijän summa. Se koostuu niin tunteesta, fysiikasta kuin kehitystyöstäkin. Aconille parhaan pompun tarjoaminen on sydämen asia. Lue, mistä se koostuu ja ota vinkit talteen parhaan pompun löytämistä varten!

Lue lisää
Opi trampoliinitemppuja helposti videotutoriaalien avulla

Oletko miettinyt, kuinka saada kaikki irti takapihan ACON trampoliinista? Uusien temppuvideoiden avulla pääset takuulla kokeilemaan itsesi ja trampoliinin rajoja. Opi uusia trampoliinitemppuja yhdessä oman team leaderimme Markku Keski-Ojan kanssa!

Lue lisää
Mitä lihaksia trampoliiniharjoittelu kehittää?

Trampoliinitreeneihin ei kyllästy koskaan! Hyppiessä tulee huomaamatta hiki, mutta tiesitkö, että laji kehittää myös useita eri lihasryhmiä? Tässä artikkelissa vastaamme kysymykseen: mitä lihaksia trampoliiniharjoittelu kehittää?

Lue lisää
Trampoliinin hinta - maksatko trampoliinistasi aivan liikaa?

Paljonko trampoliini maksaa? Trampoliinin keskihinta markkinoilla vaihtelee suuresti aina muutaman sadan euron malleista tuhansien eurojen malleihin. Mutta miksi hintahaarukka on näin suuri ja mistä trampoliinin hinta koostuu? Siihen vastaamme tässä artikkelissa.

Lue lisää