Äiti istuu neljän lapsen kanssa Acon HD -trampoliinilla

Laatuaikaa koko perheelle trampoliinilla

Trampoliinit ovat mitä parhain sijoitus koko perheen yhteisiin hetkiin. Käytämme trampoliineissamme vain laadukkaita ja pitkäikäisiä osia, joiden ansiosta parhaat pomput vievät perheesi hymyssä suin uusiin korkeuksiin kerta toisensa jälkeen.

Tehty kestämään.

Jokaisella trampoliinilla on markkinoiden kärkeä oleva 10 vuoden takuu. Mutta mihin se perustuu? Ammattitaitoon ja suomalaiseen osaamiseen. 

Ja kun vihdoin tulee aika luopua takapihan viihdekeitaasta, varmistamme, että tulevat sukupolvet voivat tehdä sen mahdollisimman helposti. Trampoliiniemme osat ovat kierrätettäviä tai uudelleenkäytettäviä (99,5%). 

  • Vahvat ja tukevat rungot, jotka kestävät tuulisia myrskyjä
  • Runkoputket galvanoidusta teräksestä ruostumisen estämiseksi
  • UV-käsitellyt materiaalit, jotka on valmistettu kestämään paahtavaa auringonvaloa
  • Jokaisen sauman vahvat ompeleet estäen reikiä ja repeytymisiä
  • Ensiluokkaisia materiaaleja ja komponentteja, jotka kestävät kausi toisensa jälkeen

Päivitä, älä vaihda

Tarjoamme laadukkaita varaosia kaikille trampoliineillemme. Säännöllisellä trampoliinin huoltamisella ja osien vaihtamisella et ainoastaan pidennä trampoliinisi käyttöikää, vaan myös annat sille täysin uuden elämän. Jos tarvitset uuden osan vanhan tilalle, voit olla huoletta, sillä 100% trampoliiniemme osista on saatavana meiltä.

Yksityiskohta Performance-trampoliinijousista asennettuna
Hymyilevä lapsi hyppii trampoliinilla

Suunniteltu kasvamaan kanssasi

Innovatiivisen ajattelun, kuten muokattavan jousien asennustavan, ansiosta uudet sukupolvet voivat kokea erilaisia pomppuja vuosien karttuessa. Tästä syystä suunnittelemme erilaisia jousivaihtoehtoja "juuri oikean pompputuntuman" löytämistä varten. Otamme huomioon perheenjäsenten erilaiset tarpeet myös tarjoamalla eri muotoisia trampoliineja valikoimassamme. Osalle perheistä klassinen pyöreä trampoliini on ilmiselvä valinta, kun taas osa perheistä valitsee tasaisen pomppukorkeuden ja -tuntuman takaavan suorakulmaisen Aconin takapihalleen. 

Valokeilassa tutkimus ja tuotekehitys

Tutkimus- ja kehitystiimimme viettää tuhansia tunteja vuodessa parhaan pompun salaisen reseptin ainesosien selvittämiseen. Ympäri maailmaa saamamme Acon yhteisön, perheiden ja ammattilaisten antama palaute auttaa meitä ymmärtämään, mistä paras pomppu koostuu.

Pyöreän trampoliinin osia: turvapehmuste, matto, jouset, runko

Hymyssä suin kohti korkeuksia

Turvaverkollinen 13 Sport HD trampoliini

Löydä täydellinen trampoliinisi 

Valitse oikea trampoliini perheellesi vastaamalla kolmeen helppoon kysymykseen.

Kokeile nyt
Hyppäävä lapsi, Acon-otsapanta
Lapsi trampoliinin turvaverkon takana