Acon-trampoliinin asentaminen maahan

Mikä tahansa pihakäyttöön suunniteltu Acon-trampoliini, näppärästä 3,0m pyöreästä trampoliinista aina mullistavaan Acon X 17ft trampoliiniin asti, voidaan upottaa, eli asentaa maahan.

Miten aloittaa trampoliinin upotus?  

Tämän suuntaa antavan maa-asennusoppaan avulla sinun on helppo aloittaa, ja viedä loppuun, trampoliinin asennus maahan. Suosittelemmme myös jakamaan ohjeistuksen valitsemallesi urakoitsijalle, jotta he ymmärtävät Aconin tuotesuunnittelun yksityiskohdat ennen asennuksen aloittamista.

Suosittelemme vahvasti että asennuksessa käytetään ammattilaisten asennuspalvelua, jolla on aikaisempaa kokemusta maahan upotetun trampoliinin asentamisesta. Näiden ohjeistuksien noudattaminen yhdessä kokeneen ammattilaisen tuen kanssa varmistaa, että trampoliinisi on asennettu oikein. Oikeaoppisesti maahan upotettuna asennettu trampoliini on pitkäikäinen ja kestää käyttöä vuodesta toiseen.

Poikkileikkauskuva pyöreän trampoliinin maa-asennuksen rakenteesta.

Miksi osa suosii trampoliinin upotusta maahan

Monet perheet valitsevat trampoliinin asennuksen maahan turvallisen, kätevämmän ja visuaalisesti miellyttävän trampoliinikokemuksen vuoksi. Tässä muutama esimerkki upotetun trampoliinin eduista:

  • Helppokäyttöinen: Trampoliinin ollessa maan tasalla sen käyttäminen on todella helppoa. Käyttäjä voi astua trampoliinille ja poistua siltä nopeasti ja vaivattomasti.
  • Tuulenkestävä: Jos asut tuulisella alueella, maahan upotettu trampoliini tarjoaa erinomaisen tuulenpitävyyden ja trampoliinisi pysyy turvallisesti paikallaan.
  • Puutarhaan sopiva: Maahan asennettu trampoliini sulautuu saumattomasti puutarhaasi ja pitää pihasi ilmeen kauniina ja houkuttelevana.
Maahan asennettu pyöreä Acon-trampoliini. Reunassa puupanelointi.

Tiesitkö, että...

Kaikki turvaverkolla varustetut trampoliinimme voidaan asentaa maahan. Tämä tarjoaa mukavuutta ja käytnnöllisyyttä perheille ja ylläpitää pihasi viihtyisyyttä.

Jotkut haluavat korottaa trampoliinin pintaa hiukan maanpinnan yläpuolelle, kun taas toiset pitävät trampoliinista niin, että reunapehmusteet ovat samalla tasolla nurmikon kanssa. Halutessasi voit asentaa trampoliinin niin, että sen pinta jää 20-30 cm maan pinnan yläpuolelle.

Miten maahan upotettavan trampoliinin asennus toimii

Maahan upotettavan trampoliinin asentaminen vaatii hieman enemmän suunnittelua ja vaivaa kuin tavallinen trampoliinin asennus. Olemme tehneet asentamisesta sinulle helppoa luomalla ohjeistuksen, joiden avulla voit yksin tai urakoitsijasi kanssa asentaa trampoliinin maahan.

Harkitse ennen töiden aloittamista, haluatko tehdä työt itse vai käytätkö asennuspalvelua, jolla on aikaisempaa kokemusta maahan upotetun trampoliinin asentamisesta. Kokeneen ammattilaisen, jolla on kokemusta erikokoisista ja -muotoisista trampoliineista sekä maaperän erityispiirteistä, tarjoama apu voi olla korvaamatonta, jotta trampoliinisi asennus tehdään oikein ja tarjoaa pitkäikäisen ratkaisun.

Tärkeintä on oppia kaikki tarvittava maahan upotetun trampoliinin asentamisesta ennen kuin aloitat. Näin olette urakoitsijasi kanssa täysin valmiita aloittamiseen, kun asennusvaihe koittaa.

Havainnekuva suorakulmaisen Acon HD -trampoliinin maa-asennuksesta.

Usein Kysytyt Kysymykset

K: Voinko asentaa Acon-trampoliinini maahan?  

V: Kyllä, voit asentaa Acon-trampoliinisi maahan upotettuna. Acon suosittelee kuitenkin vahvasti ammattiavun käyttöä asennuksessa. Valitsitpa kumman reitin tahansa, varmista, että tutustut ensin Aconin ohjeistuksiin, jotta pystyt suorittamaan vaaditut pohjatyöt ja takaamaan tarvittavan vedenpoiston alueella. Jokainen takapiha on erilainen maaperänsä, pihan kaltevuuden, vedenpoiston ja muiden ominaisuuksien osalta. Aivan kuten mikä tahansa projekti, hyvin suunniteltu on puoliksi tehty. Hyvällä asenteella, suunnittelulla sekä vierailulla paikalliseen rautakauppaan, voit asentaa Acon-trampoliinisi maahan ja tehdä puutarhastasi entistäkin viihtyisämmän paikan. Me Aconilla suosittelemme kuitenkin pyytämään ammattilaista avuksesi, jotta asennus olisi mahdollisimman kestävä.

K: Onko parempi asentaa trampoliini maahan?  

V: Trampoliinin asentaminen maan päälle tai maahan upotettuna on makuasia, ja päätös riippuu henkilökohtaisista ​​mieltymyksistäsi. Samalla tavalla, kuin valitessasi pyöreän tai suorakaiteen muotoisen trampoliinin välillä, kyse on juuri sinulle sopivan kokoonpanon löytämisestä. Perheet, jotka pitävät maahan upotetuista trampoliineista, pitävät usein siitä, että trampoliinin pinta ja pehmusteet sulautuvat saumattomasti maisemaan.

K: Ovatko maahan upotetut trampoliinit turvallisempia?  

V: Kun verrataan tyypillisiä maahan asennettuja ja maanpäällisiä trampoliineja, maahan upotettuja mielletään yleisesti ottaen turvallisina. Tämä johtuu pääasiassa maanpinnan tasolla olemisesta ja siitä, että tämä mielletään turvallisemmaksi, koska maan tasalla olevalta trampoliinilta poistuessa putoamisriski on pienempi. Suojaverkon ollessa asennettuna ne ovat molemmat kuitenkin yhtä turvallisia pomppiessa ja leikkiessä.

K: Onko maahan asennetuissa trampoliineissa pienempi pomppu? 

V: Trampoliinin asentaminen maahan vähentää sen joustavuutta ilmanvirtaavuden vuoksi. Kuopan ilmanvaihdon parantaminen, esimerkiksi käyttämällä putkia tai luomalla aukkoja trampoliinin ja kuopan reunan väliin, voi lieventää tätä ongelmaa hieman. Jos pomppuisuus on tärkein prioriteettisi, sinun kannattaa harkita trampoliinin maahan upottamista uudelleen.

Huomaathan, että voit ostaa Acon Performance-trampoliinimaton Acon X 17 trampoliiniin. Acon Performance-matto on erityisesti suunniteltu vähentämään ilmanvastusta, mikä parantaa huomattavasti pomppua ja toimii erinomaisesti näin myös maahan upotetussa trampoliinissa. Suosittelemme Acon X Performance trampoliinimattoa, jos päätät upottaa maahan Acon X 17 trampoliinisi.

Tiivistettynä

Hyvän suunnitelman ja oikean oppaan avulla voit luottaa siihen, että Acon-trampoliinisi asennus maahan onnistuu helposti ja että trampoliinikokonaisuutesi sulautuu saumattomasti puutarhaasi ja pitää pihasi ilmeen kauniina ja houkuttelevana. Oikein asennettuna trampoliini on turvallinen ja tarjoaa tuntikausia hauskuutta ja aktiviteetteja koko perheelle.

Jos sinulla on vielä kysyttävää, otathan yhteyttä asiakastukeemme, joka auttaa sinua varmistamaan, että sinulla on kaikki tarvitsemasi tiedot!