Trampoliini on nykyään paljon muutakin kuin valtava pihalelu lapsille. Se on jännittävä ja hauska väline, jonka avulla voit koskettaa taivasta ja nähdä maailman uudenlaisesta näkökulmasta.

Yhä useammat aikuiset ovat heränneet ymmärtämään trampoliinin edut ja näkevät, että sen omistaminen on kannattava sijoitus koko perheen kannalta.

Me ACONilla ymmärrämme tämän ja tarjoammekin monen kokoisia ja mallisia trampoliineja kaikenkokoisille perheille – sekä heidän ainutlaatuisiin tarpeisiinsa!

Saatatkin jo tietää, miksi trampoliini on hauska hankinta lapsillesi, mutta tässä on muutamia syitä, miksi se soveltuu mainiosti koko perheelle.

Päästä sisäinen lapsesi valloilleen

Trampoliinilla hyppivä lapsi

Trampoliinilla hyppiminen voi olla melko vapauttava kokemus. Se antaa mahdollisuuden päästä leikkimään painovoiman kanssa. Se voi auttaa aikuisia vapauttamaan kehon jännitteitä, päästämään irti ahdistuksesta ja tuomaan hymyn huulille. Ilmaan pomppiminen saa adrenaliinin virtaamaan ja tuo jännitystä elämään. Se muistuttaa, että välillä on hyvä rentoutua ja pitää vain hauskaa.

ACON-trampoliineissa on se hyvä puoli, että voit hyppiä ilman huolen häivää luottaen siihen, että trampoliini ja sen turvaverkko on suunniteltu koko perheelle turvalliseksi.

Hauskanpitoa yhdessä raikkaassa ulkoilmassa

Tilanne oli jo ennestään huolestuttava, mutta nyt koronapandemian myötä lapset ovat viettäneet entistä enemmän aikaa pelikonsoleiden ja muiden digitaalisten laitteiden parissa.

Takapihalle pystytetty suuri koko perheen trampoliini voi olla tehokas tapa houkutella lapset nauttimaan aurinkoisesta päivästä ulkona ruudun tuijottamiseen sijaan.

ACONin valikoimasta löytyy sopivan kokoisen trampoliinin vastaamaan perheenne tarpeita, kun haluatte viettää laatuaikaa ulkoillen. Äiti, isä sekä lapset – ja joskus koirakin – voivat pomppia täysin turvallisesti.

Trampoliini voi olla loistava tapa lähentää perhesuhteita. Voitte tavoitella tähtiä tai kaatuilla yrittäessä, mutta ainakin teette sen yhdessä.

Entä trampoliinin sosiaalinen puoli? Trampoliini saa lapset ulkoilmaan, mutta antaa myös hyvän syyn kutsua kaverit mukaan hauskanpitoon.

Lasten pomppiessa ja nauraessa kavereiden kanssa vanhemmat voivat rentoutua, sillä nämä trampoliinit täyttävät kaikki korkealuokkaisimpien turvallisuusstandardien vaatimukset.

Grilli- ja pihajuhlat saavat aivan uutta hohtoa, kun pihalla on kaikenikäisille lapsille (ja aikuisille) soveltuva suuri ja tukeva trampoliini.

ACON -trampoliini ja perhe

Hauska ja terveellinen koko perheen liikuntamuoto

Trampoliini tuo koko poppoon yhteen ja antaa kaikkien liikkua omalla tavallaan. Trampoliinikuntoilu sopiikin kaikille iästä riippumatta.

Trampoliinilla hyppimisessä yhdistyy hauskanpito ja liikunta tavalla, jota helposti ei edes ajattele kuntoiluna. Pomppiminen on erinomaista aerobista liikuntaa, jonka avulla lisäät keuhkojen kapasiteettia.

Trampoliinilla hyppiminen on myös nivelille armollista, eikä se aiheuta ärsyttäviä hankaumia, kuten esimerkiksi juokseminen tai pyöräily voi aiheuttaa.

Trampoliinikuntoilu vahvistaa lihaksia, parantaa verenkiertoa ja poistaa kehosta myrkkyjä. Perheesi saa siis kokonaisvaltaisen treenin lähes huomaamatta.

Ja mikä mahtavinta, kuntoilusta hyötyvät kaikki, vanhat sekä nuoret. Lasten fyysinen ja henkinen hyvinvointi paranee, ja aikuiset voivat ennaltaehkäistä iän mukana tulevia niveliin ja selkään liittyviä ongelmia.

Tilaa nyt trampoliinisi