Lapsia voi toisinaan olla vaikea miellyttää. Vanhemmat keksivät kaikenlaisia viihdykkeitä ja tekevät parhaansa varmistaakseen, että lapset ovat onnellisia, terveitä ja oppivat hyviä tapoja.

Siksi lapsi tarvitsee trampoliinin. Se voi auttaa kaikissa näissä asioissa – ja monessa muussakin. Lapset tarvitsevat trampoliinin seuraavasta 10 syystä:

1. Se saa lapset ulkoilemaan

Tiesimme jo ennen maailmanlaajuista pandemiaa ja sen aiheuttamia rajoituksia, että lasten pitäisi viettää enemmän aikaa ulkona. Parin viimeisen vuosikymmenen aikana elämäämme on tullut pikkuhiljaa yhä enemmän digitaalisia häiriötekijöitä. Niiden vuoksi lapsia on usein vaikea saada ulos haukkaamaan raitista ilmaa.

Trampoliini voi olla hyvä houkuttelukeino. Kaikki trampoliinimme ovat helposti koottavia, turvallisia ja lujarakenteisia, joten voit turvallisin mielin antaa lasten pomppia.

2. Se on loistava liikuntaväline

Lasten urheiluharrastus saattaa vaatia vanhemmilta yhtä suurta sitoutumista kuin lapsilta – on varusteiden ja vaatteiden ostamista sekä harjoituksiin kuljettamista. Mutta hei, teemme sen rakkaudesta. Ja on kiva tietää, että he saavat tarvitsemaansa liikuntaa.

Tiesitkö, että trampoliini antaa mahdollisuuden kokovartaloliikuntaan omalla takapihalla? Aerobista, voimistavaa ja keskivartalon lihaksia vahvistavaa – eli kaikki tarvittava. Ja kaiken lisäksi se on hyvällä tavalla väsyttävää.

3. Pomppiminen on sosiaalista

ACON toimittaa monen kokoisia trampoliineja, ja tiedämme, että lapset ja nuoret viihtyvät suurella ulkotrampoliinilla kavereidensa kanssa. Lapset saavat omanikäistään seuraa ja parantavat sosiaalisia taitojaan, kun trampoliinin hauskuus houkuttelee kavereita kylään.

4. Se on viihdyttävä

Joskus vanhempana oleminen voi tuntua siltä kuin olisit kesäleirin viihdevastaava. Trampoliini tarjoaa tylsistyneille lapsille aina hauskaa tekemistä.

5. Se edistää hyvinvointia

Selvää on, että trampoliini on hauska vempain. Trampoliinilla hyppimisen hyvinvointia parantavasta vaikutuksesta on kuitenkin myös tutkittua tietoa. Trampoliinilla pomppiminen vapauttaa aivoissa hormoneja ja kemikaaleja, jotka kohottavat mielialaa ja lisäävät positiivisuutta. Lue lisää täältä.

6. Se on turvallinen

Kaikki ACON-trampoliinit täyttävät alan tärkeimmät turvallisuusstandardit. Niiden vakiovarusteena on kaatumisia pehmittävät reunojen turvaverkot ja -pehmusteet.

7. Se on hyvää vastinetta rahoille

Käyttökustannuksissa mikään ei voita trampoliinia. ACON tarjoaa eri budjeteille sopivia trampoliineja. Trampoliinin ostaminen on hyvä sijoitus, varsinkin, kun vertaat sitä kaikkiin muihin vuosien varrella ostettuihin leluihin.

Suunnittelemme ja toimitamme korkealaatuisia trampoliineja, jotka on rakennettu kestämään. Niistä riittää hauskuutta vuosikausiksi. Itse asiassa olemme sitä mieltä, että ACON pitäisi ostaa vain kerran elämässä. Sen vuoksi tarjoamme pitkän takuun ja myymme varaosia, joilla pidät trampoliinin hyvässä kunnossa pitkälle tulevaisuuteen.

8. Se kehittää motorisia taitoja

Pomppiminen trampoliinilla ylös ja alas voi parantaa aivojen toimintaa ja koordinaatiota. Sivuhypyissä puolestaan lapsen painopiste siirtyy nopeasti, jolloin aivot saavat harjoitusta ja bilateraaliset liikkeet, tasapaino ja motoriset taidot kehittyvät.

9. Se on koko perheen yhteinen harrastus

Suuri ulkotrampoliini antaa koko perheelle mahdollisuuden pitää hauskaa ja viettää aikaa yhdessä. Lapsilla ja aikuisilla ei ole paljon yhteisiä harrastuksia, mutta trampoliini on ehdottomasti yksi niistä. Se voi olla hyvä tapa pitää hauskaa ja luoda arvokkaita perhemuistoja.

10. Se vie ylimääräiset energiat

Trampoliinilla lapset voivat purkaa ylimääräistä energiaa ja turhautumisen tunteita. Monien lasten on vaikea ilmaista tunteitaan, mikä voi aiheuttaa konflikteja joissakin kodeissa. Joskus he tarvitsevat vain tavan purkaa tunteitaan, ja trampoliinilla pomppiminen voi olla siihen juuri oikea lääke. Se kuluttaa energiaa ja saa huolet tuntumaan pienemmiltä.

Trampoliinin ostaminen on erinomainen sijoitus, kun huomioit, miten paljon hyötyä siitä on lapsillesi ja loppujen lopuksi myös itsellesi.