Kaikenikäiset lapset ja aikuiset nauttivat trampoliinin tuomasta ilosta. Valikoimassamme oleva trampoliiniteltta on suosittu tuote, jonka avulla trampoliinista saa muokattua hauskan illanviettopaikan koko perheelle. Teltta sopii trampoliineihimme ja sen saa asennettua turvallisesti kiinni kehikkoon.

Yksi parhaimmista ajanvietteistä, joita teltassa voi tehdä, on juhlia Amerikasta tännekin rantautunutta Halloweenia. Nyt onkin aika etsiä komeroista toistaan upeammat Halloween-asut ja viettää Halloweenia trampoliiniteltassa!

Suuri trampoliiniteltta tarjoaa tilaa kaikille

Valmistaudu vuoden pelottavimpaan juhlaan kaivamalla komeroistasi makuupussit, tyynyt ja taskulamput telttayötä varten. Mikäli Halloween ei ole sinulle vielä kovin tuttu juhla, voit etsiä juhlaan sopivia pelejä ja leikkejä verkosta. Voitte esimerkiksi pelata erilaisia korttipelejä tai kertoa Halloween-juhlaan sopivia kauhutarinoita ACONin trampoliiniteltassa.

Telttamme sopivat pyöreisiin trampoliineihimme täydellisesti. Suunnittelussa on otettu huomioon turvallisuus, sillä teltan saa varmistettua sulkumekanismilla lasikuitutankojen pitäessä teltan pystyssä tuulisellakin säällä. Sisäänkäynnin saa myös suljettua kätevästi vetoketjulla. Trampoliiniteltta löytyy valikoimastamme kolmessa eri koossa – halkaisijaltaan neljän metrin telttaan mahtuu jopa 7-8 ihmistä.

Nuku hyvin ulkosalla

Jos sinulla on joko pieniä lapsia tai teini-ikäisiä kotona niin tiedät, että kavereiden kutsuminen yökylään on yksi mieleenpainuvimpia elämyksiä heille. Yöpymistä ajatellen on hyvä muistaa, että trampoliinimatto on jo itsessään pehmeä alusta. Lisämukavuuden vuoksi suosittelemme silti laittamaan lämpimiä huopia maton päälle ennen nukkumaanmenoa. Sitten onkin aika kääriytyä lämpöä eristävään makuupussiin ja nukahtaa raikkaaseen syysilmaan.

Ulkosalla nukkuminen on usein myös rentouttava kokemus, eikä sitä varten tarvitse lähteä kauas kansallispuistoihin patikoimaan. Trampoliinin matto liikehtii hieman nukkujien liikkuessa. Paino kannattaa siksi jakaa tasaisesti trampoliinilla siten, että jokaisen nukkujan jalat ovat kohti trampoliinin keskikohtaa. Näin kukaan ei pääse pyörähtämään toisen päälle, mikäli hurjat kauhukertomukset aiheuttaisivatkin painajaisia perheen pienimmille tai isoimmille.

Trampoliiniteltta suojaa paitsi säältä, myös hyttysiltä – joskin niitä Halloweenin aikaan tuskin näkyy Suomen sääolosuhteissa. Teltassa lapset pääsevät myös lähes täydelliseen omaan rauhaan pois valvovan silmän alta. Tosin, teltan ikkunoista voi kurkistaa sisälle, jos vanhempana sattuu kovasti huolestumaan vaikkapa lasten nukkumaanmenoajasta.

Helppo asentaa ja purkaa

Trampoliiniteltan asentaminen alkaa turvaverkon poistamisella. Ennen ACON telttaostoksille suuntaamista on hyvä tarkistaa, minkä kokoinen teltta sopii parhaiten teidän trampoliinillenne. Kokovaihtoehdot ovat 3,7 metriä, 4 metriä ja 4,3 metriä. Painoa tuotteella on noin 9-10 kiloa tuotteen koosta riippuen. Tuote on suunniteltu siten, että sen kokoaminen on helppoa. Näin ollen asentamisen ei pitäisi viedä sinulta puolta tuntia enempää aikaa.

Pakkauksen mukana tulevat myös tangot ja pidikkeet niille tarkoitetussa säilytyspussissa. Pystytettynä trampoliiniteltta on korkeudeltaan noin 1,4 metriä. Telttaa purkaessa tangot voi halutessaan jättää kiinni telttaan. Voit laittaa teltan kasaan tankojen mukaisesti ja säilyttää sitä sisätiloissa seuraavaa käyttökertaa varten.

ACON Trampoline tent

ACON trampoliini on muutakin, kuin vain alusta hyppimiselle – trampoliiniteltta on paras paikka niin lasten luoviin leikkeihin, teinien yökyläilyihin kuin ajanviettoon koko perheen voimin. Ja mikä parasta, retkeily onnistuu nyt helposti poistumatta omalta takapihalta!

Osta nyt