Olemme tuoneet markkinoille vuoden ajan kestäneen suunnittelu- ja kehitystyön tuloksemme tällä viikolla. Olemme käyneet läpi lukuisia asiakaspalautteita ja tuotetestaamisen vaiheita, jotta voisimme aidosti olla ylpeitä uusista, kauan odotetuista jousistamme.

Esittelemmekin nyt uudet Performance-pianojouset. Jouset ovat saatavilla suorakulmaisille malleillemme 13 ja 16 HD -trampoliinipakettien mukana sekä erikseen lisävarusteena Performance-pakkauksessa (myöhemmin keväällä 2022).

Miten pianojouset poikkeavat aiemmista jousistamme? Uudet pianojouset venyvät muita jousiamme enemmän. Jouset varastoivat ja vapauttavat täten enemmän energiaa, jotta pomppija voi kokea paitsi korkeammat, myös pehmeämmät pomput. Jouset on suunniteltu yhdessä trampoliiniharrastajien ja -vaikuttajien kanssa, jotta osaisimme ottaa huomioon heidän tarpeensa ja toiveensa parhaalla mahdollisella tavalla.

Kaksiosainen kuva: Acon A-Performance Piano Wire -jousipakkaus avattuna ja hyppijän jalat Acon-trampoliinilla

Jouset ovat saatavilla rajoitetusti toimitusketjuihin kohdistuvien haasteiden takia. Ideaalin julkaisuhetken odottamisen sijaan halusimme varmistaa, että mahdollisimman moni pääsee kokemaan ainutlaatuiset pianojouset niin pian, kun se vaan suinkaan on mahdollista.

Haluamme olla läpinäkyviä Acon-yhteisöllemme saatavuuden suhteen, minkä vuoksi kerromme rehellisesti toimituksiin liittyvistä haasteista. Alta pääset lukemaan vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin:

Mitkä Acon trampoliinimallit ovat yhteensopivia pianojousien kanssa?

Performance-pianojouset on suunniteltu Aconin suorakulmaisia trampoliinimalleja, eli Acon Air 16 HD sekä Acon Air 13 HD -malleja, varten.

Emme myy emmekä suosittele pianojousia tällä hetkellä pyöreille trampoliinimalleillemme. Pianojouset on kehitetty nimenomaan suorakulmaisia trampoliinejamme varten. Näiden jousien asentaminen pyöreisiin malleihimme voi johtaa siihen, että matto venyy jousien pitkästä venymästä johtuen maahan saakka.

Milloin Performance Pianojouset ovat saatavilla?

Eurooppa:

Acon Air 16 HD Performance Trampoliinipaketti

Acon Air 16 HD Performance Trampoliinipaketti: Ennakkotilaus on käynnissä. Arvioitu saapuminen varastolle toukokuun 2022 loppupuolella.

Ennakkotilaa nyt

Acon Air 13 HD Performance Trampoliinipaketti

Acon Air 13 HD Performance Trampoliinipaketti: Ennakkotilaus on käynnissä. Arvioitu saapuminen varastolle toukokuun 2022 loppupuolella.

Ennakkotilaa nyt

Acon Air Performance -jousipaketti: Arvioitu saapuminen varastolle toukokuun 2022 loppupuolella.

Haluaisin tilata pelkän jousipaketin. Miksi se ei ole vielä mahdollista?

Acon Air Performance -jousipaketit ovat saatavilla erikseen heti, kun meillä on varmaa tietoa jousipakettien saapumisen päivämäärästä varastollemme.

Ilmoitamme uutiskirjeessämme heti, kun jousipaketit ovat saatavilla. Pääset tilaamaan uutiskirjeen täältä.

Kiitämme Acon-yhteisöä kärsivällisyydestä.

Olemme todella kiitollisia yhteisön antamasta tuesta ja kiinnostuksesta uusia pianojousiamme kohtaan. Odotamme innolla sitä hetkeä, kun yhteisömme jäsenet pääsevät kokemaan suunnittelu- ja kehitystyömme ylpeydenaiheen korkeampien ja pehmeämpien pomppujen muodossa.