Mikä onkaan parempi ja hauskempi tapa aktiiviseen ja hauskaan yhdessäoloon kuin trampoliinilla pomppiminen. Päästämällä luovuutesi valloilleen voi trampoliinista tulla nopeasti näyttämö viihdyttäville peleille ja leikeille. Olemme keränneet muutamia suosikkipelejämme, joista kaikkia ette ole vielä ehkä kokeilleet. Joihinkin tarvitaan muutama tarvike, kun taas toiset vaativat vain hieman mielikuvitusta.

Trampoliinipeleissä on monia mahdollisuuksia, ja pomppimisen tuoma lisäelementti saa sinut innostumaan leikkimisestä. Joihinkin suosittuihin peleihin, kuten polttopalloon trampoliini tuo pienen lisäulottuvuuden, sillä liikkuva pinta jalkojen alla haastaa pelaajia uudella tavalla.

Tässä on muutamia ideoita trampoliinipeleistä, joita voit kokeilla ACON-trampoliinilla:

Koppi

Pallon kiinniottaminen voi olla yksinkertaista, riippuen tietenkin heiton voimasta ja pallon koosta. Kopissa ideana on kuitenkin saada pallo ilmasta kiinni hyppiessäsi trampoliinilla.

Toinen pelaaja on trampoliinilla ja toinen trampoliinin ulkopuolella. Ulkopuolella olevan pelaajan on heitettävä pallo turvaverkon yli ilmaan ja trampoliinilla olevan pelaaja pomppii ja yrittää saada pallon kiinni.

Leikki vaatii koordinaatiota ja hyvää ajoitusta. Voit pisteyttää pelin haluamallasi tavalla - kuka saa eniten kiinni peräkkäin tai kuka saa eniten koppeja kymmenestä.

Koripallo

Haluatko nousta korkeuksiin ja tehdä huikean donkin? Kiinnittämällä trampoliinin sisäpuolelle turvaverkkoon taustalaudan ja koripalloverkon, saat koripallopeliin hauskaa vaihtelevuutta.

Suosittelemme käyttämään pienempää ja pehmeää palloa, etenkin jos mukana on lapsia. Voitte pelata peliä yksi vastaan yksi tai vaikka haastaa toisenne tekemään näyttävimmät korit.

Twister

Et tarvitse valkoista muovimattoa, jossa on värillisiä ympyröitä, pelataksesi tätä suosittua peliä. Voit piirtää liidulla ympyröitä trampoliinin pintaan, ja pelaajat voivat vuorotellen yrittää asettaa kädet ja jalat pisteiden päälle. Kukin pelaajista voi vuorollaan huutaa värikoodeja, joihin muut pelaajat yrittävät siirtää käsiään ja jalkojaan.

Tähän liittyy tietenkin lisävaikeutena se haaste, että pelaajien on säilytettävä tasapainonsa pomppivalla pinnalla.

Lintu pesässä

Tässä pelissä trampoliini ja sitä ympäröivä toimivat pelikenttänä. Käytössä on useita erivärisiä palloja tai hernepusseja (kaikki pienet saatavilla olevat esineet käyvät, kunhan kutakin väriä on saman verran).

Yksi pelaaja nimetään linnuksi. Lintu piilottaa pallot tai hernepussit eri puolille pihaa antamatta muiden pelaajien nähdä piilopaikkoja.

Jokaiselle pelaajalle annetaan väri, ja hänen on etsittävä kyseisen väriset piilotetut esineet ja tuotava ne yksitellen takaisin trampoliinille, joka toimii "pesänä".

Lintu voi huutaa "pesään" missä tahansa pelin vaiheessa, ja kaikkien pelaajien on palattava trampoliinille riippumatta siitä, kuinka monta esinettä he ovat ehtineet löytää.

Tämän jälkeen lintu laskee trampoliinilla olevat kunkin väriset pallot tai hernepussit voittajan määrittämiseksi. Voittaja on se pelaaja, joka on ehtinyt löytää eniten esineitä.

Hyökkää linnaan

Tässä leikissä on tuttuja elementtejä polttopallosta, mutta voit käyttää hernepusseja tai jopa vesi-ilmapalloja. Yksi pelaaja nimetään linnan kuninkaaksi tai kuningattareksi. Hänen on pysyttävä trampoliinin sisällä, kun taas muut pelaajat ovat sen ulkopuolella.

Ulkopuolella olevien pelaajien on heiteltävä palloja, hernepusseja tai vesi-ilmapalloja turvaverkon yli ja yritettävä osua kuninkaaseen tai kuningattareen. Jos heihin osuu kolme kertaa, heidän vuoronsa on ohi, ja viimeisen osuman saaneesta pelaajasta tulee leikin uusi kuningas tai kuningatar.

Pelin lopussa voittaja on se, joka on pysynyt kuninkaana tai kuningattarena pisimpään.

Loputtomia tunteja hauskanpitoa

ACON-trampoliini kokoaa perheen ja naapuruston yhteen pitämään hauskaa. Kokeilkaa ja keksikää rohkeasti uusia pelejä ja pihaleikkejä, sillä uudet aktiviteetit virkistävät ja monipuolistavat trampoliinilla vietettyä aikaa.

Katso valikoima