Tehty myös tuleville sukupolville

Me ACONilla haastamme painovoiman lait, ja uskomme, että hyvin suunniteltu ja huolella hoidettu trampoliini voi kestää sukupolvelta toiselle. Näkemyksemme perustuu vuosien kokemukseen trampoliinien suunnittelusta ja valmistamisesta – meidän trampoliinimme tarjoavat parhaat pomput. Vaikka olemmekin iloisia siitä, että tuotteemme tunnetaan parhaista pompuista, suurin ylpeydenaiheemme on se, että tuotteemme on myös suunniteltu kestämään pisimpään.

Acon-nostalgiaa

Kestävyys on matka, ei päämäärä

Suunnittelemme tuotteemme niin, että voit jättää ACONin tuottaman ilon perinnöksi tuleville sukupolville. Tämä kuvaa paitsi trampoliinejamme, myös tavoitteitamme tehdä maailmasta parempi paikka jälkeläisillemme. Siksi olemme määritelleet kolme keskeistä periaatetta, jotka ohjaavat työtämme tällä hetkellä ja joiden avulla varmistamme, että työ niiden saavuttamiseksi jatkuu myös tulevaisuudessa.

  1. Rakennamme tuotteet niin, että niissä on jo huomioitu ympäristötavoitteemme
  2. Toimimme yhteistyössä kumppaneidemme kanssa kestävän kehityksen tavoitteidemme saavuttamiseksi
  3. Luomme arvokkaan ja luotettavan järjestelmän varaosille, minkä ansiosta tuotteiden käyttöikä pitenee
Acon for Life

Suunniteltu maapallomme parhaaksi

Suunnittelemme ja valmistamme tuotteemme kestämään sukupolvelta toiselle. Jonain päivänä lapsenlapsesi voivat pomppia yhtä korkealle kuin heidän vanhempansa aikoinaan. Ja kun lopulta tulee aika sanoa ACON-tuotteellesi hyvästit, on hyvä tietää, että nykyiset mallimme ovat 99,5-prosenttisesti kierrätettäviä.

Luomme suhteita, jotka edistävät vastuullisuutta

siitä, että suhteemme moniin valmistajiin ovat kestäneet jo yli vuosikymmenen. Näiden tuttujen kumppanuuksien avulla pystymme saavuttamaan tavoitteemme paremmin. Vähemmän vaikutuksia maapalloon ja enemmän vaikutusta maailman hyväksi.

Korjaa, älä hanki uutta

Kun tuotteiden on tarkoitus kestää koko eliniän, niillä täytyy olla vankka perusta. Siksi rakennamme tukevat ja ruostumattomat rungot galvanoidusta teräksestä (samoin jouset), eikä siinä vielä kaikki, sillä osana sitoutumistamme suunnittelun synergiaan jatkamme uusien standardien asettamista yrityksellemme ja tuotteillemme. Siksi olemme suunnitelleet kokonaisen valikoiman varaosia kaikkiin trampoliineihimme. Ne paitsi pidentävät trampoliinisi käyttöikää, myös antavat sille uuden elämän huolellisen hoidon ja korjausten avulla.