Millaisia trampoliinitarvikkeita ja –leluja on olemassa?

Monet trampoliinitarvikkeet on suunniteltu pidentämään trampoliinin ikää. Meillä Aconilla trampoliinit suunnitellaan lähtökohtaisesti kestämään vuodesta toiseen. Siitä huolimatta suosittelemme aina asiakkaillemme, että he huoltaisivat trampoliinia säännöllisesti, jotta pomppualusta säilyisi priimakunnossa mahdollisimman pitkään.

Tässä artikkelissa esittelemme seuraavat trampoliinitarvikkeet:

  • Sääsuoja
  • Jousenvetotyökalu
  • Trampoliinimaton paikkaussarja
  • Ankkurit

Tarvikkeiden lisäksi monet trampoliinipelit ja -lelut ovat suosittuja:

  • Koripalloteline
  • Alastulopatja
  • Trampoliiniteltta

Tässä artikkelissa esitellään vain osa valikoimamme tarvikkeista ja leluista. Nyt on kuitenkin aika katsoa, mitä Aconin parhaat trampoliinitarvikkeet –listaus pitää sisällään!

Suositut trampoliinitarvikkeet Aconilta

Sääsuojista trampoliineihin, nämä tuotteet päätyvät usein asiakkaidemme ostoskoreihin. Löydä oma suosikki listauksesta!

Sääsuoja

Sääsuojan hankkiminen on helppo ja tehokas tapa pidentää trampoliinisi käyttöikää. Kevyt ja helppokäyttöinen tuote suojaa trampoliiniasi kaikilta sääolosuhteilta, kuten auringon UV-säteiltä, sateelta ja roskilta.

Sääsuoja kiinnittyy trampoliinisi koukkujen avulla. Sääsuojan SmartDrain-järjestelmä varmistaa, että sadevesi valuu pois suojalta keskellä olevan reiän läpi.

Yksityiskohta Acon trampoliinin sääsuojasta asennettuna

Jousenvetotyökalu

Tämä työkalu on täysin välttämätön jokaisessa trampoliinitaloudessa. Jousenvetotyökalu on itse asiassa niin tarpeellinen, että se tulee jokaisen trampoliinimme mukana, jotta jousien asentaminen olisi mahdollisimman helppoa.

Joskus asiat kuitenkin tuppaavat katoamaan. Niinpä voit ostaa jousenvetotyökalun verkkokaupastamme. Työkalun avulla voi asentaa trampoliinijousia mihin tahansa trampoliiniin.

Trampoliinin jousenvetotyökalu

Matonpaikkaussetti

Trampoliinimatot on tehty kestämään käyttöä. Matotkin kuitenkin kuluvat ja toisaalta, myös vahinkoja voi tapahtua.

Osta kaiken varalle matonpaikkaussarja ja korjaa tarvittaessa pienet reiät ja repeytymät nopeasti ja helposti.

Matonpaikkaussetti

Ankkurit

Oikeaoppisessa käytössä trampoliinin vakaa runko on itsessään tarpeeksi tukeva pitämään trampoliinin visusti paikoillaan. Siitä huolimatta suosittelemme trampoliinin ankkurointia etenkin epävakaata säätä silmällä pitäen.

Ankkureiden avulla varmistat, että trampoliini pysyy paikallaan kovassakin tuulessa ja myrskyssä.

Trampoliiniankkurin osat

Koripalloteline trampoliinille

Tämä on ykköstuote jokaisen ACON trampoliinin omistavan kotiin! Koripalloteline trampoliiniin on koko perheen suosikki. Harjoittele yksin tai yhdessä perheen tai ystävien kesken.

Koripallotelineessä on takalevy sekä pehmustettu ja joustava RealSafe-vanne, jonka ansiosta koripalloilu on turvallista. ACON tarjoaa kaksi koripallotelinettä; yksi pyöreille trampoliineille ja yksi suorakaiteen muotoisille trampoliineille. Paketti sisältää kaikki asentamiseen tarvittavat osat ja välineet.

Lähikuva Acon trampoliinin koripallotelineestä

Pieni alastulopatja

Alastulopatja on luultavasti hieman yllättävä trampoliinitarvike. Mihin alastulopatjaa oikeastaan käytetään?

ACON trampoliinit (etenkin suorakaiteen muotoiset mallimme) ovat hyvin tunnettuja trampoliinitemppuilujoiden keskuudessa. Niinpä halusimme tehdä tuotteen, josta olisi hyötyä juuri heille.

Pieni alastulopatja on suunniteltu temppuilijoiden tarpeisiin. Voit käyttää mattoa joko spottaamiseen tai, jos harjoittelet kavereiden kanssa, voit heittää maton kaverin alle, mikäli laskeutuminen ei näytä menevän aivan, kuten sen pitäisi. Alastulopatjaa voi hyödyntää myös muussa temppuilussa ja voimistelussa.

Yksityiskohta Acon alastulopatjasta

Trampoliiniteltta

Trampoliiniteltta on jopa Aconilaiset suosiollaan yllättänyt trampoliinitarvike, jonka avulla trampoliinista saa mukavan majan perheen tai ystävien yhteisiä hetkiä varten.

Trampoliinitelttaa voi hyödyntää monella tavalla. Se voi toimia leikkipaikkana lapsille tai siellä voi vaikkapa yöpyä ystävien tai perheen kanssa. Muista ainakin makuupussit, tyynyt ja peitot mukavan yön varmistamiseksi!

Trampoliiniteltta

Miksi trampoliinitarvikkeita kannattaa hankkia?

Haluamme ajatella, että trampoliini on koko perheen yhteinen viihdekeskus. Sen ympärille on hauska kokoontua viettämään aikaa silloinkin, kun tarkoituksena ei ole välttämättä pomppia sillä.

Trampoliinitarvikkeet ovat erinomainen tapa tehdä lasten, teinien ja koko perheen pomppuhetkistä entistä monipuolisia. Erilaisten välineiden avulla voit kokeilla vaikkapa uusia temppuja ja haastaa itseäsi turvallisella tavalla. Tarvikkeiden ja lelujen avulla voi myös inspiroida lapsia palaamaan takaisin trampoliinille tauon jälkeen!

Koe trampoliinit uudella tavalla

Trampoliinilla voi nykyään tehdä muutakin, kuin vain pomppia. Laadukas trampoliini on aina investointi. Monipuoliset trampoliinitarvikkeet ja –lelut tekevät investoinnista entistä kannattavamman.

Mikäli et ole vielä hankkinut yhtäkään lelua, lisävarustetta tai tarviketta ACON trampoliinillesi, on nyt oiva aika tutustua valikoimaamme!