Jouluun ei ole enää pitkä aika – olethan jo aloittanut joululahjojen ostamisen? Mielestämme parhaat joululahjat hankitaan jo hyvissä ajoin, jotta itse joulusta ehtii nauttimaan koko perheen voimin.

Joululahjojen ostaminen on useimmille se joulun stressaavin asia. Jokaiselle pitäisi löytää jotakin sopivaa, eikä aika tahdo riittää millään joulushoppailuun. Niinpä kokosimme sinulle kätevän listan, josta löydät jopa 20 joululahjaideaa koko perheelle.

Varaa hetki aikaa listan tutkimiseen ja löydä jopa vuosikymmenien ajan kestävä paras joululahja vuodelle 2022.

Miksi et ostaisi joululahjaa, josta koko perhe voi nauttia? ACON trampoliini tarjoaa hauskoja hetkiä koko peheelle vuoden jokaisena päivänä. Trampoliinimme ja muut suositut tuotteemme kannustavat perheen lapsia ja lapsenmielisiä aktiiviseen elämäntapaan. Katso koko perheelle sopivat lahjat!

Olohuoneessa joulukuusi ja Acon-lahjapaketteja

ACON 16 HD trampoliinipaketti

Aloitamme joululahjalistauksen tietysti myydyimmästä (ja suosituimmasta) tuotteestamme. Mikäli haluat panostaa lahjoihin toden teolla eikä budjetti ole este, on ACON 16 HD suorakulmainen trampoliini turvaverkolla ultimaattinen lahja koko perheelle.

Tämä trampoliini tarjoaa ensiluokkaisen ja korkean pompun, jonka ansiosta ACON 16 HD on toivottu lahja temppuilijoiden ja voimistelijoiden keskuudessa. Myös trampoliinin turvaominaisuudet ovat huipputasoa, joten se soveltuu myös pienille lapsille ja muille aloittelijoille.

Tämä todella on vuoden 2022 paras joululahja. Hanki satoja 5 tähden arvosteluja kerännyt trampoliini nyt verkkokaupastamme.

ACON 16 HD trampoliini turvaverkolla valkoista taustaa vasten

Pyöreät 4,6m trampoliinit turvaverkolla

Jos valintasi on pyöreä trampoliini, suosittelemme erityisesti suurta 4,6m turvaverkollista trampoliinia koko perheen käyttöön. Koe parhaiden pomppujen tuoma ilo yhdessä koko perheen kanssa.

Vuonna 2022 valikoimastamme löytyvät sekä standard että premium-turvaverkolla varustetut 4,6m pyöreät trampoliinit. Tutustu molempiin vaihtoehtoihin ja lisää tuote joulupukin toivelistalle.

Kaksi ACON 4,6m trampoliinia turvaverkolla valkeaa taustaa vasten. Vasemmalla olevassa trampoliinissa on jousien sisäpuolelle asennettu premium-turvaverkko. Oikealla olevassa trampoliinissa on standard-turvaverkko.

Pieni 1,8m trampoliini sisä- ja ulkokäyttöön

Jos kaipaat pomppupinta-alaltaan pientä trampoliinia, suosittelemme tutustumaan 1,8m trampoliiniimme. Verrattain edullinen, sisä- ja ulkokäyttöön soveltuva 1,8 metrin malli sopii monenlaiseen pomppimiseen. Hanki pieneen kotiin tai vaikka kakkostrampoliiniksi kesämökille!

ACON 1,8m pieni pyöreä trampoliini valkoista taustaa vasten

Onko leluja jo liikaa? Tuovatko isovanhemmat mukanaan vähintään puolet lelukaupasta lapsenlapsilleen? Tilanne on tuttu monista perheistä. Aconin joululahjat pienille lapsille on suunniteltu siten, että niistä on iloa vielä vuosienkin ajan. Tutustu pienille lapsille sopiviin trampoliinimalleihimme ja hanki ajaton lahja takapihallesi.

Pikkutyttö jouluisessa asussa kurkistaa trampoliinin turvaverkon oviaukosta

Pieni ja pippurinen 3m pyöreä trampoliini turvaverkolla

Jos lapsilla ei ole vielä kokemusta trampoliinilla hyppimisestä tai teillä on rajatusti tilaa pihallanne, on halkaisijaltaan pieni 3m trampoliini paras joululahjaidea pienelle lapselle.

Pakettiin sisältyy turvaverkko, tukevat tikkaat, Air-sarjan jouset ja lukuisat turvaominaisuudet, jotka ovat tuttuja kaikista trampoliinimalleistamme.

Tämä trampoliini on ihanteellinen pienille pihoille – tarvitset vain 1m tyhjää tilaa sen ympärille. Ilahduta perheen pienimpiä upealla ACON trampoliinilla!

Pyöreä ACON 3m trampoliini turvaverkolla valkoista taustaa vasten. Tuotekuva

Näppärä ACON 3,7m pyöreä trampoliini

Jos pihallasi on vähän enemmän tilaa pomppualustalle, miksi et valitsisi hieman isompaa vaihtoehtoa 3m trampoliinin sijaan? Tämä trampoliini on saatavilla sekä standard että premium-turvaverkoilla. Premium-mallissa turvaverkko asennetaan siten, että jouset jäävät turvaverkon ulkopuolelle. Vertaile 3m ja 3,7m mallia keskenään ja hanki ihana joululahja perheen pienimmille!

Aconin kaksi pyöreää 3,7m trampoliinia vierekkäin. Vasemmassa trampoliinissa on premium-turvaverkko, joka asennetaan jousien sisäpuolelle. Oikealla on tavallinen turvaverkko.

Yleensä parhaat joululahjat teineille selviävät vain suoraan kysymällä. Olemme kuitenkin melko varmoja siitä, että nämä teinien suosikit ovat mieleinen yllätys jouluaattona.

Trampoliinin avulla perheen teini-ikäiset voivat harjoitella perustemppuja ja monimutkaisia hyppyjä sekä pitää hauskaa ystäviensä kanssa. Valitsimme tähän listaukseen muutaman tuotteen, joista perheen teini-ikäiset taatusti innostuvat.

Kaverukset seisovat suorakulmaisella trampoliinilla, sylissä oleva poika pitelee trampoliinikoripalloa

Suuret pyöreät trampoliinit 4,3m ja 4,6m

Kokemuksemme mukaan teini-ikäiset haluavat mieluiten pomppupinta-alaltaan suuren trampoliinin. Pyöreät, halkaisijaltaan 4,3m ja 4,6m trampoliinit tarjoavat runsaasti tilaa sekä perushyppyihin että perustemppujen kokeilemiseen.

Kuten monet muut pyöreät trampoliinimme, myös nämä mallit ovat saatavilla standard- ja premium-turvaverkoilla. Pienemmästä 4,3m trampoliinista on olemassa myös tyylikäs kokomusta versio, joka on varmasti teini-ikäisen mieleen.

Kolme pyöreää ACON 4,3m trampoliinia turvaverkolla valkeaa taustaa vasten

Suorakulmaiset trampoliinit temppuiluun

Löytyykö kotoanne teinejä, joilla riittää energiaa vaikka muille jakaa? Suorakulmainen trampoliini soveltuu erinomaisesti teini-ikäisille, jotka haluavat oppia haastaviakin trampoliinitemppuja tai nauttivat voimistelusta.

Aiemmin esitelty koko perheellekin soveltuva 16 HD tarjoaa valikoimamme suurimman pinta-alan. Kyseinen trampoliini on suunniteltu siten, että se soveltuu edistyneen tason temppuiluun ja trikkailuun.

Mikäli lippulaivamallimme on hieman liian suuri pihallenne, on sen pienempi versio 13 HD myös oiva valinta temppuihin ja voimisteluun.

Tämän trampoliinin jouset voi asentaa kahdella tavalla, minkä ansiosta voit kustomoida pompun tuntumaa haluamallasi tavalla. Jos haluat viedä temppualustan seuraavalle tasolle, suosittelemme hankkimaan suorakulmaisen trampoliinin upouusilla Performance-jousillamme.

Suorakulmaiset trampoliinit ovat joulun hittilahja. Monien voimistelijoiden ja temppuilijoiden suositteleman trampoliinin mukana tulee korkea ja laadukas turvaverkko ja kätevät tikkaat.

ACON suorakulmaiset trampoliinit turvaverkolla ja Performance-paketilla varustettuna. Vasemmalla on pienempi 13 HD trampoliini ja oikealla on suurempi 16 HD trampoliini

Trampoliinikuntoilu on yksi parhaimmista – ja hauskimmista – tavoista pysyä kunnossa! Monenlaiseen kuntoiluun sopivat tuotteet ilahduttavat varmasti koko perhettä. Tutustu treenitrampoliineihin ja muihin välineisiin ja löydä liikunnalliset lahjat pukinkonttiin.

Fitness Trampoliini

Oletko koskaan kokeillut fitness trampoliinilla hyppimistä? Luustoa vahvistava trampoliinikuntoilu sopii kaikille aina lapsista vanhuksiin. Kokonsa ansiosta treenitrampoliinia voi käyttää sisätiloissa. Suosittelemme kuitenkin kokeilemaan myös yhteisiä fitness trampoliinitreenejä ulkosalla, kunhan säät sen sallivat.

ACON fitness trampoliinit ovat erinomainen joululahja äidille, isälle tai liikunnallisille perheen lapsille ja teineille. Saatavilla kahdessa eri muodossa ja värissä kahvatangollisena tai ilman.

Kaksi ACON fitness trampoliinia kahvatangoilla. Vasemmalla puolella oleva fitness trampoliini on pyöreä musta ja oikealla oleva on valkoinen hexagon.

Joogamatto

Jos etsit pientä, mutta hyödyllistä joululahjaa aktiiviliikkujalle tai joogille, on valikoimamme uusi joogamattomme erinomainen joululahjaidea ACON FIT-tuotteidemme joukosta.

Upea uutuustuotteemme on valmistettu kierrätetyistä materiaalista. Se on kevyt ja helposti kannettava. Rullaa matto ja laita se mukana tulevaan kantolaukkuun. Standardikokoinen joogamatto soveltuu kaikentasoisille joogaajille. Käytä kotona tai ota mukaan joogatunnille!

Musta joogamatto, jossa on tasapainon löytämistä helpottava keskilinja sekä harmaa ACON logo

Vastuskuminauhat

Myös pienellä budjetilla liikkeellä olevat voivat löytää parhaan joululahjan ACON verkkokaupasta. Vastuskuminauhat ovat jokaisen kotitreenaajan vakiovaruste. Eri vahvusten kuminauhojen avulla voi treenata niin ylä- kuin alakroppaakin sekä tehdä erilaisia kuntoutus- ja tukiliikkeitä.

Aconin laadukkaat vastuskuminauhat kestävät käyttöä. Valikoimastamme löytyy sekä 3kpl vastuskuminauhat eri vastustasoilla sekä kätevä vastuskuminauha kahvoilla. Perusnauhojen vastukset ovat seuraavat: vahva (musta), keskitaso (sininen), heikko (harmaa). Hanki pelkät nauhat tai osta esimerkiksi joogamaton tai fitness trampoliinin oheen.

Vastuskuminauhat. Vasemmalla on ACON vastuskuminauha kahvoilla. Mustilla kahvoilla varustettu nauha on sininen. Oikealla on kolme vastuskuminauhaa, joiden värit ovat harmaa, sininen ja musta

Liikutko mieluummin maalla kuin ilmassa? Hanki perheen aloitteleville tai edistyneille voimistelijoille paras joululahja! Valikoimamme voimistelutuotteet soveltuvat monentasoiseen voimisteluun ja muuhun liikuntaan. Katso joululahjaideat voimistelijoille ja löydä suosikkisi!

Voimistelijatytöt tasapainoilevat Acon voimistelupuomeilla

3m Airtrack

Airtrack (3m) on erinomainen valinta voimistelumattoihin. Tämä ilmatäytteinen voimistelumatto joustaa miellyttävällä tavalla. Metrin leveä Airtrack tarjoaa reilusti tilaa yksittäisten liikkeiden ja liikesarjojen harjoitteluun sopien myös joogaan ja parkouriin. Sopii myös leikkialustaksi pienille lapsille!

Airtrack tulee käyttöön varmasti jo joulun välipäivinä, kun voimistelutreenit ovat tauolla. Kaikkihan me tiedämme, että voimistelijat eivät malta pysyä poissa käsiltään tai heittää muutama kärrynpyörä aina siellä ja täällä.

Airtrack on valmistettu erittäin kestävästä materiaalista. Kätevien kantokahvojen ansiosta maton voi siirtää haluttuun paikkaan helposti. Saatavilla useissa eri väreissä!

ACON Airtrack 3m valkoista taustaa vasten. Airtrackin värit ovat musta, harmaa ja valkea, ja sen päällä on suuri ACON logo

Voimistelupuomi ja -matto

Tasapainon harjoittelu ja puomiharjoitukset onnistuvat helposti ja turvallisesti ACON voimistelumaton ja -puomin avulla. Tuotteita voi käyttää yhdessä tai erikseen – voit siis hyödyntää pelkkää voimistelumattoa muihin harjoituksiin!

Voimistelusetti, johon kuuluu voimistelupuomi ja matto. Aconin valmistama voimistelusetti on kokomusta ja se on valkoista taustaa vasten

Taitettava alastulopatja

Löytyykö kotoasi todellisia seikkailijoita? Taitettava alastulopatja on täydellinen lahja jokaisen vauhtihirmun kotiin. Taitettava alastulopatja ottaa vastaan iskut ja törmäykset erilaisista tempuista ja volteista. Matto voidaan taittaa kaksinkerroin tai yhdistää useampien mattojemme kanssa. Varma valinta jokaisen voimistelijan kotiin!

Taitettava alastulopatja voimisteluun ja temppuiluun valkoista taustaa vasten. Patjan pinta on musta ja reunat ovat vihreitä ACON-logolla varustettuna

Olemme tähän mennessä kertoneet sopivista lahjaideoista voimistelijoille ja heille, joilla ei ole vielä trampoliiniamme pihallaan. Mutta mikä on paras joululahja perheelle, joilla on jo oma ACON? No tietenkin lisävarusteet trampoliinihuvitteluun!

Koripalloteline trampoliiniin

Hittituote! Tämä ACON yhteisön suosikkituote viedään käsistä nopeasti. Koripallotelineen avulla voit muuttaa trampoliinisi koriskentäksi ja nauttia korispeleistä ja syöttöharjoituksista joustavalla alustalla. Valikoimastamme löydät sopivat koripallotelineet sekä suorakulmaisiin että pyöreisiin malleihimme.

Huomio! Koripalloteline asennetaan turvaverkon tolppaan (pyöreä) tai tolppiin (suorakulmainen), joten tarvitset trampoliinillesi turvaverkon asentamista varten.

Trampoliinin koripalloteline pyöreään ja suorakulmaiseen trampoliiniin. Pyöreään malliin sopiva teline on vasemalla ja suorakulmaiseen oikealla. Tuotekuva

Pieni alastulopatja

Onko perheessäsi todellisia trampoliinitrikkailijoita? Hanki pieni alastulopatjamme temppuilun tueksi ja turvaksi. Miellyttävästä materiaalista valmistettu patja liukuu sulavasti trampoliinin matolla, joten voit heittää sen temppuilevan kaverisi alle pehmusteeksi tarvittaessa. Kevyt ja monipuolinen patja on jokaisen temppuilijan ja trikkailijan unelmien joululahja!

Pieni, musta alastulopatja, joka on suunniteltu temppuiluun ja voimisteluun

Trampoliiniteltta

Mitäpä jos kokeilisit telttailua trampoliinilla? Trampoliiniteltta on monipuolinen ja haluttu lisävaruste trampoliiniin. Tämä pyöreisiin malleihimme (3,7m, 4,3m ja 4,6m) sopiva trampoliiniteltta ruokkii lasten luovuutta tarjoten samalla erinomaisen paikan teini-ikäisten yökyläilyille. Vietä yhteistä aikaa perheen kanssa teltassa tai järjestä vaikka telttailuteemaiset juhlat!

Hanki parhaat lahjat jouluun Aconilta

Parhaat joululahjat 2022 löytyvät meiltä. Koko perheen käyttöön suunnitellut trampoliinimme kestävät käyttöä oikein huollettuna vuosien ja vuosikymmenien ajan. Myös muut tuotteet on valmistettu laadukkaista, käyttöä kestävistä materiaaleista.

Mikäli et ole vielä varma, mikä trampoliini soveltuu parhaiten sinulle, niin ei hätää! Tee nopea trampoliinitesti (klikkaa painikkeesta alta) niin tiedät, mikä vaihtoehdoistamme sopii parhaiten perheenne tarpeisiin.

Hanki trampoliinit, kuntoiluvälineet, voimistelumatot, puomit ja monet muut tuotteet jouluun nyt verkkokaupastamme!