Kesä on jo ovella ja energisten kesälomalaisten viihdyttäminen voi vaatia vanhemmiltakin melkoista luovuutta. Koska vanhempien loma ei ehkä ole vielä alkanut, voi olla haastavaa toimia arjessa useassa roolissa, joista yksi on toimia virikkeiden keksijänä lapsille.

Halusimme jakaa teille listan muutamista ideoista, joita toteuttaa trampoliinin ympärillä keräten yhteen läheisiä ihmisiä viettämään kesäpäivää takapihallasi. Trampoliini voi toimia esimerkiksi kesän juhlien keskipisteenä ja viihdykkeenä lapsille, ja pienellä vaivalla voit antaa myös trampoliinillesi uuden juhlalookin. Kannattaa silti muistaa, että verkon kiinnitystä tai muita kokoamisohjeisiin liittyviä tekijöitä ei saa muuttaa, koska turvallinen trampoliinilla hyppiminen on aina ensisijaisesti varmistettava.

Miten koristella trampoliini?

Trampoline party decorations

Voit koristella trampoliinin juhlavan näköiseksi kiinnittämällä värikkäitä koristenauhoja tai viirejä trampoliinin turvaverkkoon tai ulkoreunaan. Mikäli juhlat ovat illalla, koristevalot luovat tunnelmaa ja saavat juhlat näyttämään upealta.

Jos juhlissasi on jokin teema, voit koristella trampoliinin sen mukaisesti. Luovuutta käyttämällä voit muuttaa trampoliinisi esimerkiksi sirkusteltaksi, prinsessan linnaksi tai avaruusraketiksi.

Ilmapallot muuttavat trampoliinin pomppulinnaksi

Trampoline party balloons

Trampoliinien turvaverkko on tärkeä turvallisuustekijä, mutta verkkoa voi käyttää kekseliäästi myös hauskanpidossa. Täyttämällä trampoliinin ilmapalloilla se muuttuu hauskaksi ja jännittäväksi pomppulinnaksi. Erivärisillä ilmapalloilla saat trampoliinille värikkään ja leikkisän ilmeen.

Piirrä väriliiduilla trampoliinimattoon taidetta

Trampoline party chalk

Mustassa trampoliinin matossa on se hyvä puoli, että se voi toimia tyhjänä kankaana inspiraation iskiessä. Trampoliinille voi piirtää liiduilla kuvia tai hyppyruutuja, jolla tuoda leikkikentän suosikkileikit pomppivalle alustalle. Hauskoja oppimishetkiä varten voit kirjoittaa trampoliinille numeroita ja kirjaimia ja pelata pelejä, jotka auttavat pienimpiä lapsia luku- ja laskutaidon harjoittelussa.

Väriliidut sopivat hyvin trampoliinilla taiteiluun, sillä ne peseytyvät helposti pois, eivätkä vahingoita trampoliinin pintaa.

Vesileikit ja trampoliini

Trampoline party water balloons

Jos olet onnekas ja juhlasi sattuvat hellepäivälle, vesileikit ovat oiva valinta viilentää tunnelmaa. Vesileikit ovat lasten kesän kestosuosikki. Vesi tekee trampoliinimaton pinnan liukkaaksi, joten pomppiminen ja kaatuilu märällä trampoliinilla vie hauskuuden uudelle tasolle. Hauska vesileikki-idea on esimerkiksi vesi-ilmapalloilla, vesipyssyillä tai vesiletkulla yrittää osua trampoliinilla hyppivään pelaajaan ja kastuttuaan pelaajat voivat vaihtaa vuoroaan.

Turvallista hauskanpitoa

Kaikissa ACONin trampoliineissa on korkeatasoiset turvavarusteet, joten voit huoletta antaa lasten hyppiä niillä. Muistathan kuitenkin että, mikäli trampoliinin läheisyydessä on sähköllä toimivia laitteita, tulee vesileikkien tapahtua niistä etäällä. Parhaimmillaan trampoliini tarjoaa alustan monenlaiseen hauskanpitoon, mutta oman perheen trampoliinia koskevista säännöistä kannattaa aina sopia etukäteen, kuten muissakin leikeissä. Myös tuli, kuten syntymäpäiväkakun kynttilät, on hyvä pitää juhlapöydässä, ja varmistaa aina, että lapsia valvoo vastuullinen aikuinen.

Pomppua juhliin

Trampoliinit ja juhlat sopivat hyvin yhteen, sillä molempiin liittyy jännitystä ja hauskanpitoa. Pienellä suunnittelulla ja mielikuvituksella voit järjestää ACON-trampoliinilla ikimuistoiset juhlat, joista saa arvokkaita muistoja vuosiksi eteenpäin. Lähetä meille juhlakuviasi tägäämällä kuviisi @aconofficial Instagramissa. Halutessasi jaamme niitä meidän mielettömän hienolle yhteisölle ja tuomme inspiraatiota muidenkin takapihan touhuihin.

ACON-trampoliinit