Trampoliini on aina hyvä tarkistaa pitkän käyttämättömän jakson jälkeen. Olemme laatineet tätä varten yksinkertaisen, helposti noudatettavan tarkistuslistan. Sen avulla varmistat, että trampoliinisi kestää vuosia.

  

Aconin keväthuollon tarkistuslista

Tarkasta trampoliinisi kiinnittäen huomiota yhteen alueeseen kerrallaan:

Trampoliinin runko

1. Runko – onko trampoliinin runko tai jokin sen osista kulunut tai ruostunut? Tarkista rungon hitsaussaumat sekä turvaverkon kiinnikkeet.

Trampoliinin jouset

2. Jouset – tarkista, että jouset eivät ole löystyneet liikaa ja ovat edelleen jämäkät. Muutaman venyneen jousen ei pitäisi osoittautua ongelmaksi, mutta on aina hyvä pitää kaikki trampoliinin osat huippukunnossa.

Trampoliinin matto

3. Matto ja turvaverkko – onko niissä reikiä tai repeämiä?

Trampoliinin pehmuste

4. Pehmusteen kiinnikkeet – ovatko ne kuluneet tai repeytyneet?

Jos kävit tarkistuslistan läpi, etkä havainnut ongelmia, niin ei muuta kuin nauttimaan trampoliinistasi täysin rinnoin! Jos kuitenkin löysit ongelman yhdestä tai useammasta trampoliinisi osasta, niin ei hätää. Rutiinihuolto etenkin talvikauden jälkeen voi olla tarpeen ja se onnistuu helposti Aconilta saatavien varaosien avulla.

Yleinen huolto-ohje talvea varten

Trampoliinimme on suunniteltu ympärivuotiseen käyttöön. Trampoliinin runko ja jouset on galvanisoitu ruostumisen estämiseksi. Turvatyyny ja matto ovat UV-suojattuja ja siten auringon, veden ja pakkasen kestäviä. Jos trampoliinipaketti jätetään talveksi ulos, on tärkeää puhdistaa lumi matolta ja turvaverkosta. Suosittelemme lumen puhdistamista harjalla, sillä lumilapio voi vahingoittaa materiaaleja. Jos lunta kertyy yli 10cm, se venyttää jousia ja mattoa, mikä aiheuttaa näiden osien löystymistä. Raskas lumi voi myös vahingoittaa turvaverkkoa, jos sitä ei pidetä puhtaana.

Trampoliini voidaan myös purkaa kokonaan tai osittain talven ajaksi. Jos se puretaan vain osittain, suosittelemme turvaverkon, turvatyynyn, maton sekä jousien purkamista sekä varastointia. Tällöin jäljelle jää ainoastaan trampoliinin runko. Trampoliinin purkaminen ei ole pakollista, mutta auttaa tietenkin pidentämään tuotteen käyttöikää entisestään.

Etkö löytänyt tarvitsemaasi varaosaa verkkokaupastamme?

Tarjoamme trampoliineihimme laajan varaosasaatavuuden. Suurin osa varaosista on saatavilla verkkokaupastamme. Huomaa kuitenkin, että jos et löydä tarvitsemaasi varaosaa verkkokaupastamme, on silti hyvin mahdollista, että se saattaa löytyä varastoltamme. Jos etsimääsi varaosaa ei ole saatavilla verkkokaupastamme, ota yhteyttä asiakaspalveluumme sähköpostitse osoitteeseen acon@acon.fi.

Tarvitsemme seuraavat tiedot varaosan saatavuuden selvittämiseksi:

  • Varaosan nimi tai kuva varaosasta.
  • Alkuperäisen tuotteen nimi/malli tai kuva alkuperäisestä tuotteesta.
  • Tuotteen arvioitu ikä.
  • Omat tietosi mahdollista tilausta varten (puhelinnumero ja toimitusosoite).

Tietojen perusteella voimme selvittää varaosan saatavuuden ja hinnan.

TEE KEVÄTHUOLTO