Hyppiminen on koko perheelle sopiva aktiviteetti iästä ja taitotasosta riippumatta. ACON trampoliinit soveltuvat kaikenlaisille hyppijoille. Jutun luettuasi tiedät, millainen on sinulle paras trampoliini.

Millainen pomppija sinä olet?

Kuvia eri ikäisistä ja näköisistä henkilöistä hyppimässä trampoliinilla

Meitä pomppijoita on moneen lähtöön aina aloittelijoista todellisiin taitureihin. Sen vuoksi ACON valmistaa trampoliineja ja tarvikkeita vastaamaan monenlaisten pomppijoiden tarpeita ja taitotasoa.

Millainen pomppija sitä olet? Tutustu alla oleviin esimerkkeihin nähdäksesi, mihin tyyppiin samaistut eniten.

Aloitteleva hypähtelijä

Ottaessasi ensiaskelia trampoliinilla on hyvä varautua siihen, että itsevarmuuden kasvattaminen suuria hyppyjä varten vie aikaa. Aloittelijoiden kannattaakin keskittyä ensin tasapainon löytämiseen ja pystyssä pysymiseen. Keskeisintä on hallita oma keho eri asennoissa.

Pomppiminen saattaa aluksi tuntua jännittävältä, mutta säännöllinen harjoittelu kehittää nopeasti tasapainoa ja koordinaatiokykyä.

ACON-trampoliinit sopivat erinomaisesti aloittelijoille. Esimerkiksi ACON AIR 3,0m voi olla oikea valinta vastikään pomppimisesta innoistuneille perheen pienimmille. Toisaalta 4,3m -mallit tarjoavat hyvin “kasvuvaraa”.

Peloton temppuilija

Mikään ei saa sinua innostumaan samalla tavalla, kuin juuri asennettu trampoliini. Tavoittelet korkeimpia pomppuja ja haluat opppia hurjia temppuja, eikä kaatuilu vauhdin lomassa kauhistuta. Olet jo oppinut alastulon niksit ja kehosi hallinnan.

Onneksesi kaikissa ACON-trampoliineissa on korkeatasoiset turvavarusteet, kuten tukeva ja korkea turvaverkko, pehmusteet reunoilla sekä “maa-ankkurit” pitämässä kaiken paikoillaan.

Perheen kanssa paras

Sinusta kaikki on aina paremmin, kun koko perhe on koolla pitämässä hauskaa. Perheesi on hurahtanut tähän hyvän mielen aktiviteettiin. Koet palkitsevana sen, kun näet pomppimisesta koetun ilon näkyvän kaikkien huulilla. On hyvä muistaa, että perheenkin kanssa pomppiessa tulee vuorotella, jotta hyppiminen on turvallista.

Kun kyse on yhdessäolosta, kannattaa harkita trampoliinin sijoittamista paikkaan, jossa kokoonnutte ja josta on mahdollisesti hyvä näköyhteys pihaan ja jopa sisälle. Mielestämme paras trampoliini koko perheen yhteiseen hauskanpitoon on ACON AIR 16 Sport HD tai ACON AIR 4,6m.

Jumppaaja

Olet hurahtanut kuntoilun maailmaan. Olet löytänyt jo itsellesi tehokkaimmat liikkeet ja rutiinit saadaksesi täyden hyödyn hyppysessiosta. Treenaaminen trampoliinilla on helppoa, tehokasta ja ennen kaikkea hauskaa. Sinulle paras trampoliini on ehdottomasti jokin uusista FIT-trampoliineistamme.

Trikkailun somestara

Näille pomppijoille trampoliinit ovat näyttämöitä temppujen esittelyä varten. Haluat opetella kaikki haastavimmat ja hienoimmat temput näyttäen ne myös läheisimmillesi. Temppuilu onkin usein sosiaalinen harrastus ja ehkä harjoittelettekin uusia temppuja yhdessä kavereiden kanssa kuvaten samalla parhaita temppumuistoja talteen.

ACONin kanssa olet hyvissä käsissä, sillä kaikki trampoliinimme ovat loistavia alustoja temppuilulle. Trampoliineillamme on jopa 10 vuoden takuu, joten pääset harjoittelemaan ja viihdyttämään läheisiäsi siisteillä tempuilla vuosia.

Pro-trikkailija

Oletko se pomppija, joka katsoo voimistelua ymmärtäen kaikki ne monimutkaiset termit, joita kommentaattorit käyttävät puheessaan? Ehkä tiedät kaikki liikkeet ja temput nimeltä osaten niistä jopa useampia.

Pro-trikkailijalle paras trampoliini voi olla melkein mikä tahansa vaihtoehdoistamme. Myös airtrack-mallistomme tarjoaa monipuolisesti harjoittelumahdollisuuksia heille, jotka haluavat viedä temput kovemmalle alustalle. Pienin perheemme jäsen, jota baby Aconiksikin kutsutaan, on temppuilijoiden suuressa suosiossa.

Hyppää rohkeasti mukaan

Erikokoisia trampoliineja

Aloittelijoista ammattilaisiin, oikea trampoliini odottaa sinua ACONilla. Asiakaspalvelutiimimme auttaa mielellään sinua löytämään parhaiten tyyliisi ja tarpeisiisi sopivan trampoliinin.

Katso sinulle sopivin malli