Acon on paras trampoliini kaikille pompuille

Acon on paras trampoliini kaikille pompuille

Trampoliinilla hyppiminen on koko perheen osallistava aktiviteetti iästä ja taitotasosta riippumatta. ACON-trampoliinit soveltuvat kaikenlaisille pomppijoille. Jokainen löytää valikoimastamme omiin tarpeisiinsa sopivan trampoliinin.


Millainen pomppija sinä olet?

Erilaisia trampoliinilla hyppijätyyppejä

Meistä pomppijoista on moneksi, joten luonnollisesti ACON valmistaa trampoliineja ja tarvikkeita vastaamaan monenlaisten pomppijoiden kykyjä ja tarpeita.

Millainen pomppija sitä olet? Tutustu alla oleviin esimerkkeihin nähdäksesi mihin samaistut eniten.

Aloitteleva hypähtelijä

Trampoliinilla pomppiminen, kuten aina kaikki uusi, ottaa aluksi pienen hetken, kunnes pomppimisen juju avautuu ja varmuus kasvaa. Aloittelijoiden kannattaa keskittyä ensin tasapainon löytämiseen, sekä pystyssä pysymiseen. Keskeisintä on hallita oma keho eri asennoissa.

Trampoliinilla pomppinen saattaa aluksi tuntua jännittävältä ja huteralta, mutta johdonmukainen pomppiminen ja harjoittelu parantaa nopeasti tasapainoa. Onneksi lapset ovat luontaisesti taitavia ja homma alkaa sujua hetkessä.

ACON-trampoliinit sopivat erinomaisesti aloittelijoille. Esimerkiksi ACON AIR 3,0m trampoliini voisi olla oikea valinta vastikään pomppimisesta innoistuneille perheen pienimmille, mutta myös 4,3m -mallit tarjoavat hyvin “kasvuvaraa”.


Peloton temppuilija

Mikään ei saa sinua innostumaan samalla tavalla kuin juuri asennettu trampoliini; olet kuin syntynyt pomppimaan. Tavoittelet korkeimpia pomppuja ja haluat opetella hurjia temppuja, eikä kaatuilu vauhdin lomassa kauhistuta. Olet jo oppinut alastulon niksit ja kehosi hallinnan.

Onneksesi kaikissa ACON-trampoliineissa on korkeatasoiset turvavarusteet, kuten tukeva ja korkea turvaverkko, pehmusteet reunoilla, sekä “maa-ankkurit” pitämässä kaiken paikoillaan.

Perheen kanssa paras

Kaikki tuntuu hauskemmalta, kun koko perhe on koolla pitämässä hauskaa. Koko perhe on hurahtanut hyvän mielen aktiviteettiin ja on palkitsevaa nähdä trampoliinin tuoman hymyn kaikkien huulilla perheenjäsenten vuorotellessa trampoliinilla.

Kun kyse on yhdessäolosta, kannattaa harkita trampoliinin sijoittamista paikkaa, jossa usein yhdessä kokoonnutaan ja josta on mahdollisesti hyvä näköyhteys pihaan ja jopa sisälle. Oiva valinta koko perheen yhteiseksi trampoliiniksi on esimerkiksi ACON AIR 16 Sport HD. tai ACON AIR 4,6m Trampoliini.

Trampoliinijumppaaja

Olet hurahtanut trampoliinikuntoilun maailmaan. Vaikka useimmat trampoliinin käyttömuodoista ovat hyvää liikuntaa, olet löytänyt parhaat liikkeet ja rutiinit saadaksesi täyden höydyn hyppysessiosta. Treenaaminen trampoliinilla on helppoa, tehokasta ja ennen kaikkea hauskaa. Parhaat treenikaverit ACONin trampoliineistä ovat ehdottomasti uudet FIT-trampoliinimme.

Trikkailun somestara

Näille pomppijoille trampoliinit ovat temppujen näyttämöitä. Haluat opetella haastavimmat ja siisteimmät temput ja päästä näyttämään ne läheisimmillesi. Temppuilu onkin usein sosiaalinen harrastus ja ehkä harjoittelette uusia temppuja yhdessä kavereiden kanssa ja kuvaatte parhaita muistoja talteen.

ACONin kanssa olet hyvissä käsissä, sillä kaikki trampoliinimme ovat loistava alusta temppuilulle. Trampoliineillamme on jopa 10 vuoden takuu, joten pääset harjoittelemaan ja viihdyttämään läheisiäsi siisteillä tempuilla vuosia.

Pro-trikkailija

Oletko se pomppija, joka katsoo voimistelua ja ymmärtää kaikki ne monimutkaiset termit, joita kommentaattorit selostavat? Ehkä tiedät kaikki liikkeet ja temput nimeltä ja jopa osaat niistä useita.

Valikoimastamme löytyy kaikenkokoisia trampoliineja kaikille taitotasoille. Myös airtrack-mallistomme tarjoaa monipuolisesti harjoittelumahdollisuuksia niille, jotka haluavat viedä temput trampoliinilta kovemmalle alustalle. Pienin perheemme jäsen, jota baby Aconiksikin kutsutaan, on temppuilijoiden suuressa suosiossa.

 

Hyppää rohkeasti mukaan

Trampolines of different sizes

Aloittelijoista ammattilaisiin, oikea trampoliini odottaa sinua ACONilla. Asiakaspalvelutiimimme auttaa mielellään sinua löytämään parhaiten tyyliisi ja tarpeisiisi sopivan trampoliinin.

Katso sinulle sopivin malli