Mies hyppää Acon 13 HD -trampoliinilla saaristomaisemassa

Yksi muoto. Monta vaihtoehtoa

ACON tunnetaan suorakaiteen muotoisista trampoliineistaan. ACONin tunnistaa jo ensisilmäyksellä ainutlaatuisen muotonsa ja ensiluokkaisen tyylinsä ansiosta. Muotoilun ja tyylin lisäksi tuote tunnetaan suorituskyvystään – se tarjoaa naapuruston parhaat pomput vuodenajasta toiseen. Tutustu, mitä uutuuksia pienempi 13 Sport HD –trampoliini tarjoaa!

Trampoliinihyppääjä 13HD-trampoliinilla pohjoisessa saaristomaisemassa

Räätälöi hyppysi - Yksi trampoliini, kaksi vaihtoehtoa

Lippulaivamme pikkuveljestä löytyvät kaikki samat ominaisuudet kuin Acon Air 16 Sport HD:sta. Mustaksi jauhemaalattu, kauttaaltaan galvanoitu teräs sekä Synergy Design, joka takaa pehmeät ja vauhdikkaat pomput, ovat tuttuja lippulaivamme ominaisuuksia. Mutta sitten päätimme tehdä vielä uudistuksia, joita tuotteissamme ei ole ennen nähty.

Muutimme kokoa pienemmäksi, jotta trampoliini mahtuisi myös pienemmälle takapihalle. Uusi Double Layer -jousitus mahdollistaa jousien asennuksen vertikaalisesti kahdella eri tavalla. Näin jokainen voi luoda haluamansa hypyt jousien asennustapaa vaihtamalla. Lisäksi päivitimme tuotteen ulkonäön tunnistettavaan ACON Garden Green -väriin mustalla tehostevärillä.

Acon Air 13HD -jousien yksitasoinen kiinnitys
Acon Air 13HD -jousien kaksitasoinen kiinnitys
Nainen hyppää Acon 13HD trampoliinilla kesäisessä saaristomaisemassa
Turvaverkollinen 13 Sport HD trampoliini

Uusi Acon Air 13 Sport HD Trampoliini

Acon Air 13 Sport HD on hyppy tulevaisuuteen turvallisuuden ja mukavuuden suhteen. Uusi innovatiivinen Quiet SafeZone -helma pitää hyppijät turvassa vähentäen samalla hyppimisestä kuuluvia ääniä. Jo ennestään pehmeät reunapehmusteet ovat vieläkin pehmeämmät tarjoten turvalliset pomput koko perheelle. Uuden X-Sarjan jouset tarjoavat sinulle entistä suurempia hyppyjä ja ne kestävät ankarimmissakin olosuhteissa.

Osta Acon Air 13 Sport HD