Mobiilipalvelun käyttöehdot

Sample Title

Acon Finland
Päivitetty viimeksi: 18. lokakuuta 2022

Acon Finlandin tekstiviestipalvelu (myöhemmin “palvelu” on Acon Finlandin (”Acon Finland”, ”me” tai ”meidän”) järjestämä palvelu. Palvelun käyttö edellyttää tässä esitettyjen käyttöehtojen (”mobiiliehdot” hyväksymistä. Acon Finland pidättää oikeuden palvelun ja sen toimintojen muuttamiseen tai peruuttamiseen ilman erillistä ilmoitusta. Meillä on myös oikeus muuttaa tässä esitettyjä mobiiliehtoja sovellettavan lain sallimassa laajuudessa. Palvelun käytön jatkaminen tällaisen muutoksen jälkeen tulkitaan automaattisesti muuttuneiden ehtojen hyväksymiseksi. 

Antamalla suostumuksen Acon Finlandin tekstiviestipalveluun, suostut vastaanottamaan tekstiviestejä Acon Finlandilta ilmoittamaasi puhelinnumeroon siinäkin tapauksessa, oletko tehnyt suoramarkkinointikiellon puhelinnumerollesi. Tekstiviestit voivat tulla automaattisen puhelinpalvelun tai muun teknologiavälitteisen palvelun kautta. Palveluviestit voivat liittyä julkaisuihin, ilmoituksiin (kuten asiakastilisi päivitystarpeeseen), tilauspäivityksiin jne. Markkinointiviestit voivat sisältää tarjouksia ja muita etuja (esim. viestejä ostoskorin sisällöstä). 

Tiedostat, että sinulta ei vaadita tekstiviestipalvelun hyväksymistä tehdäksesi tilauksia verkkokaupassamme eikä sinun tarvitse tehdä tilauksia Acon Finlandin verkkokaupasta, vaikka ottaisit tekstiviestipalvelun käyttöösi. Osallistuminen tähän palveluun perustuu täysin vapaaehtoisuuteen. 

Emme veloita sinua palvelun käytöstä. Sinulla on kuitenkin vastuu huolehtia mahdollisista kuluista, joita puhelinpalveluoperaattorisi voi mahdollisesti sinulta veloittaa. Viestien lähettämistiheys vaihtelee. Viesteistä ja datasta saatetaan veloittaa. Tarkista matkapuhelinliittymäsi ehdot ja ota tarvittaessa yhteyttä palveluntarjoajaan. Mahdolliset tekstiviesteistä tulevat kulut ovat tämän palvelun käyttöönottavan tahon eli sinun vastuullasi.  

Voit lopettaa palvelun käytön koska tahansa. Lähetä tekstiviesti STOP numeroon +18557991659 tai paina tilauksen lopettamiseen vievää linkkiä (mikäli se on saatavilla) milloin tahansa. Saat vastauksena vahvistusviestin palvelun käytön lopettamisesta. Tämän jälkeen et saa Acon Finlandilta muita tekstiviestejä, ellei palvelua oteta uudelleen käyttöön toimestasi. Mikäli olet tilannut muita Acon Finlandin tekstiviestipalveluita ja haluat lopettaa kyseiseen palveluun liittyvien viestien saamisen, tulee sinun lopettaa tilaus kyseisten palveluiden käyttöehtojen mukaisesti, poissulkien tilanteet, joissa lain nojalla on toimittava toisin. 

Mikäli tarvitset apua tekstiviestipalvelun kanssa, lähetä sähköpostiviesti osoitteeseen acon@acon.fi  

Meillä on oikeus muuttaa palvelussa käytettävää puhelinnumeroa milloin tahansa. Palvelun vastaanottajat saavat viestin, mikäli tämänkaltaisia muutoksia tehdään. Ymmärrät, että mitään viestejä, myöskään STOP tai HELP-viestejä, jotka lähetetään muuttuneisiin numeroihin, ei välttämättä vastaanoteta, emmekä ole täten vastuussa tällaisissa viesteissä esitetyistä pyynnöistä. 

Palvelun tukemat verkkopalveluntarjoajat eivät ole vastuussa viivästyneistä tai toimittamattomista viesteistä. Liittymällä palveluun sitoudut antamaan meille voimassa olevan puhelinnumeron. Mikäli puhelinnumerosi vaihtuu, on sinun rekisteröidyttävä palveluun uudella numerolla. 

Hyväksyt, että emme ole vastuussa virheellisestä, viivästyneestä tai väärinohjatusta tiedosta, joka on toimitettu sinulle palvelun kautta ottaen kuitenkin huomioon sovellettavan lain ja sen sallimat rajat. Me emme ole myöskään vastuussa virheistä tai teoista, jotka saatat tehdä tai olla tekemättä toimitetun tiedon perusteella. 

Kunnioitamme yksityisyyttäsi. Voit tutustua siihen, miten keräämme ja käytämme henkilötietojasi, tietosuojaselosteessamme.