Uusi ACON Air -mallisto

ACON tunnetaan markkinoiden parhaista pompuista, emmekä voi olla enemmän innoissamme, kun voimme kertoa, että ACON trampoliiniperhe jatkaa kasvamistaan. ACON Synergy Design -teknologia on syntynyt yli 25-vuoden tuotekehityskokemuksen pohjalta, johon kiteytyy hyppyominaisuuksiin liittyvä tutkimus- ja tuotekehityksemme. Tavoitteenamme on hakea optimaalista kokonaisuutta jousivoiman suhteessa matto- ja runkorakenteeseen. ACON Synergy Design –teknologia on kuin Coca Cola-resepti, josta emme halua paljastaa kaikkea. Vaikka pidämme ACON Synergy Design -teknologian reseptin vielä omana salaisuutenamme, voimme jakaa kanssanne tulokset teknologian takaa, mukaan lukien entistäkin enemmän ilmaa sekä turvallisemmat olosuhteet. Miten ACON Air mallisto eroaa aiemmasta? Lue alta, mitä paransimme.

ACON Since 1996 trampoline closeup

Laatua jo vuodesta 1996

Jo ensimmäisestä päivästä lähtien, olemme etsineet suurimpia seikkailuja. Tavoitteenamme on tarjota markkinoiden laadukkaimpia ja turvallisimpia trampoliineja koko perheelle vauvasta vaariin ja yhdistää perheitä liikunnan ja ilon kautta.

Uutta: Yhdessä kehitetty, teidän kanssanne. Toimme asiakkaamme (kirjaimellisesti) tuotekehityksemme luokse, suunnittelimme, testasimme ja loimme yhdessä jotain jännittävää; ACON Air malliston.

Entistäkin kehittyneempi ja turvallisempi

Jokaisessa ACON trampoliinissa on hyödynnetty ACON Synergy Design -teknologiaa, joka takaa markkinoiden parhaat pomput. Se, miten teemme sen vuodesta toiseen, pidämme sen vielä salaisuutena, mutta jotain uutta voimme kertoa.

Uutta: Pitkän kehitystyön tuloksena, ACON Synergy Design -teknologiamme avulla nostamme hyppysi jopa 10% korkeammalle uusien X-jousien avulla. Koska turvallisuus on prioriteettimme, paransimme X-sarjan jousien kiinnitystä sekä teimme reunapehmusteista vieläkin pehmeämmät. Aconin juuret ovat pohjoisessa, joten myös jousiemme on kestettävä ankarimmatkin sääolosuhteet.

New lineup springs trampoline closeup
Acon garden green trampoline closeup

Suomalaista muotoilua

ACON on tarjonnut suomalaista, korkealuokkaisia ja silmiähivelevän tyylikkäitä trampoliineja jo 25-vuoden ajan, joita voi ylpeänä esitellä naapurustolle. Emme petä tälläkään kertaa.

Uutta: Uusi, ACON Garden Green musta-vihreä väritys tyylikkäillä yksityiskohdilla tuo palan hienostuneisuutta takapihallesi. Voisimme kirjoittaa siitä enemmänkin, mutta ehkä parempi, että näet sen itse.

Kun ostat ACON-trampoliinin, saat

 • Pehmeät, UV-käsitellyt reunapehmusteet.
 • Ei yhden käyttäjän painorajaa.
 • ACON Synergy Design -teknologia takaa markkinoiden parhaat pomput!
 • Korkealaatuiset ja paksut UV-käsitellyt turvaverkot, joita sormet eivät läpäise.
 • Miellyttävä, UV-suojattu ja ihoystävällinen matto.
 • Laadukas ja tukeva runko, joka on valmistettu ruostumattomasta galvanoidusta teräksestä ja suunniteltu ympärivuotiseen käyttöön.

Mitä uutta tuomme ACON Air -mallistossa

 • Hiljainen rakenne, ainoastaan riemun kiljahduksia.
 • Jopa 10% enemmän ilmaa uudistetun jousi-designin avulla.
 • Uudet X-jouset kestävät ankarimmatkin sääolosuhteet.
 • Parannetut, helposti luettavat kasausohjeet ja videot.
 • Raikas ja hienostunut Acon Garden Green -väritys, joka tekee pihastasi entistäkin tyylikkäämmän.

Tutustu uuteen mallistoon ja ihastu!

 

Osta uusi ACON Air -trampoliini