Hyppääjän jalat trampoliinilla

Air 2022.

Aconin trampoliinit ovat nyt entistä parempia. Lippulaivamme 16 Sport HD on saanut rinnalleen pienemmän versionsa. Pyöreät mallimme ovat saaneet päivityksen. Jokainen trampoliinimme on kehitetty rungon, maton ja jousien yhteisvaikutuksen – Acon Synergy Designin – huomioon ottaen. Sen ansiosta tarjoamme uudessa mallistossamme parhaimmat ja tähän mennessä korkeimmat pomppumme koskaan.

Aconin pomppu on nyt entistä parempi

Uusi mallisto on aina lupaus uusista, entistä paremmista pompuista. Uusien X-jousien avulla hyppäät entistä korkeammalle kaikilla Acon 2022 malliston trampoliineilla.

Jousien parissa tehty kehitystyö ei kuitenkaan jäänyt vain X-jousiin; tarjoamme tänä vuonna trikkaalijoille jotain aivan uutta. Kauan odotetut pianojouset joustavat entistä enemmän sitoen ja vapauttaen aiempia jousiamme enemmän energiaa. Pianojousien ansiosta koet ainutlaatuiset pomput, joita et saa muualta.

Julistammekin parempien ja pehmeämpien pomppujen aikakauden alkaneeksi. Uusi Performance-pakkaus pianojousilla on saatavilla 16HD ja 13HD -trampoliinipakettien mukana. Pakkauksen voi myös ostaa jo kotona olevaan Acon trampoliiniin erikseen lisävarusteena (myöhemmin 2022).

Yksityiskohta Acon X-jousista asennettuina

X-jouset

Yksityiskohta Acon Piano Wire -jousista asennettuina

Piano Wire -jouset

Ensiluokkaista suorituskykyä vuodesta 1996

Trampoliinimme ovat tuoneet iloa perheille yhteisen laatuajan, temppujen ja trikkien muodossa jo vuodesta 1996. Olemme kuunnelleet asiakkaidemme toiveita ottaen ne huomioon kaikissa vaiheissa aina suunnittelusta testaukseen ja valmistukseen. Uusi mallistomme on asiakkaidemme ja insinööriemme yhteistyön tulos, joka täytyy kokea.

Lähikuva ACON Since 1996 -merkistä trampoliinin pehmusteessa

Turvaominaisuuksia unohtamatta

Paremman suorituskyvyn lisäksi olemme kehittäneet trampoliiniemme turvaominaisuuksia. Uudessa 13 Sport HD -trampoliinissamme on trampoliinin helma, joka peittää jouset suojaten pieniä varpaita jousilta.

Lähikuva Air 13HD -trampoliinin suojahelmasta

Uusi mallisto - uusi tyyli

Pompun ja turvallisuuden lisäksi tuotteidemme ulkonäön ja tyylin huomioon ottaminen on tärkeä osa suunnittelu- ja kehitystyötämme. Pyrimme siihen, että Acon on takapihasi todellinen jalokivi, joka näyttää hyvältä vuosikymmenien ajan. Niinpä olemme valinneet uuden mallistomme väriksi tyylikkään ACON Garden Green -värin mustilla yksityiskohdilla. Tutustu uuden mallistomme kuviin ja näe, miltä tyylikäs trampoliini näyttää.

Acon HD Trampoliini ylhäältä katsottuna

Koe ainutlaatuinen Acon

 • Pehmeät ja paksut turvapehmusteet UV-käsitellyistä materiaaleista
 • Ei yhden pomppijan painorajaa
 • Synergy Design takaa markkinoiden parhaat pomput
 • Laadukas UV-käsitelty SmartMesh-turvaverkko
 • Miellyttävä, ihoystävällinen ja UV-käsitelty trampoliinin matto
 • Laadukas ja vakaa runko galvanoidusta teräksestä – trampoliini soveltuu käyttöön vuoden jokaisena päivänä

Uusi mallisto - uudet ominaisuudet

 • Entistä hiljaisemmat pomput
 • Kustomoitavat pomput uusien jousien (X-Springs ja Pianojouset) ja kahden eri asennustavan (13 Sport HD-malli) ansiosta
 • Kestää haastavia sääolosuhteita
 • Parannellut ja selkeät asennusohjeet
 • Uusi värimaailma - kaksivärinen Acon Garden Green
Aconin uuden malliston trampoliinit 16 Sport HD, 4,3m Premium ja Baby Acon 1,8m

Koe Aconin paranneltu suorituskyky entistä tyylikkäämmin ja turvallisemmin.

 

Acon 2022 mallisto