Acon Team & Ambassadors

ACON Team ja ACON Ambassadorit


ACON Team

Aconin intohimoiset harrastajat muodostavat kaksi ryhmää, joista ensimmäinen - ydin - on ACON Team. Tiimin jäsenet luovat perustan sille, mitä me olemme ja mitä pyrimme olemaan. Täydellisyys on kunnianhimoinen tavoite, mutta sitä me emme tavoittele. Pyrimme paljon suurempaan: haluamme aktivoida ihmisiä. Haluamme lähentää ihmisiä. Haluamme nauttia liikunnasta yhdessä!

Tässä ACON Team tulee mukaan kuvaan: tiimin jäsenet elävät ja toimivat arvojemme mukaisesti. Tiimin jäsenet edustavat meitä - eikä ainoastaan jokapäiväisessä elämässä, vaan myös kilpailuissa ja muissa tapahtumissa.


ACON Ambassadors

Asiakkaamme ovat muovanneet ACONin nykyiseen muotoonsa. Niinpä toinen ryhmämme - ACON Ambassadors - toimii silminämme ja korvinamme kentällä. Aivan kuten tiimiläiset, myös lähettiläämme heijastavat arvojamme. He toimivat viestinviejinä meidän ja maailmanlaajuisen ystäväpiirimme välillä.


Yleisesti

Meillä ei ole ennaltamäärättyjä vaatimuksia ACON Teamille eikä Ambassadoreille. Emme edellytä erityispiirteitä - suuria seuraajamääriä tai huippukykyjä urheilussa - vaan katsomme pikemminkin isoa kuvaa. Etsimme ihmisiä, jotka ilmentävät ACONin arvoja. Seuraamme jatkuvasti ACON Teamiin ja ACON Ambassadoreiksi valittuja jäseniä sekä järjestämme erityisiä katselmointeja pari kertaa vuodessa.

ACON - We are the Thrill Seekers
Aconofficial Instagramissa