0 tuotetta0,00 €

Ota yhteyttä 09 42720823

Cxense Display

Black Eye -linssit älypuhelimeen

Black Eye -linssit älypuhelimeen

Black Eye:n menestystarinan takana on kolmen suomalaisen kaveruksen idea yksinkertaistaa vauhdikkaitten temppujen kuvaamista. Ammattilaislumilautailijat Eero Ettala ja Fredu Sirviö ideoivat yhdessä valokuvaaja Arto Ekmanin kanssa tavan kuvata ja editoida laadukasta videomateriaalia yhdellä laitteella. Ideasta muotoutui älypuhelimiin kiinnitettävä erillinen Black Eye -linssi. Enää ei ole tarvetta kuljettaa mukana erikseen videokameraa ja läppäriä videoiden editointiin ja julkaisuun - Black Eye -linssin avulla nämä kaikki toiminnot hoituvat yhdellä laitteella!

2 tuotetta

Taulukkona  Listana 

Laskeva
 1. Black Eye Fish Eye -linssi

  ”For a wider world!” Suomalaisten innovoimat Black Eye -linssit mullistavat tavan kuvata älypuhelimellasi! Löydä uusia ulottuvuuksia video- sekä valokuvauksessasi Black Eye 180° Fisheye -linssillä. Pääset lähemmäksi toimintaa kuin koskaan ennen. 

  Lue lisää...
  29,95 €
 2. Black Eye Tele 3X -linssi

  ”For a wider world!” Suomalaisten innovoimat Black Eye -linssit mullistavat tavan kuvata älypuhelimellasi! Kolminkertaisella teleskooppi-linssillä otat terävämpiä ja yksityiskohtaisempia kuvia mobiililaitteella. Black Eye Tele 3X on täydellinen linssi mm. muotokuvien kuvaukseen, sekä soveltuu myös erinomaisesti tienpäällä kuvaamiseen. Nopean ja helpon klipsikiinnikkeen vuoksi, Black Eye Tele 3X -linssi on yhteensopiva miltei kaikkiin älypuhelimiin.

  Lue lisää...
  99,95 €

2 tuotetta

Taulukkona  Listana 

Laskeva

Hetkinen...