0 tuotetta0,00 €

Ota yhteyttä 09 42720823

Keinu ja liukumäki Deckswing 2.0–rakennussarjaKeinu ja liukumäki Deckswing 2.0–rakennussarja
Vie hiiri kuvan päälle suurentaaksesi kuvaa
Keinu ja liukumäki Deckswing 2.0–rakennussarja Keinu ja liukumäki Deckswing 2.0–rakennussarja Keinu ja liukumäki Deckswing 2.0–rakennussarja Keinu ja liukumäki Deckswing 2.0–rakennussarja Keinu ja liukumäki Deckswing 2.0–rakennussarja Keinu ja liukumäki Deckswing 2.0–rakennussarja Keinu ja liukumäki Deckswing 2.0–rakennussarja Keinu ja liukumäki Deckswing 2.0–rakennussarja

Keinu ja liukumäki Deckswing 2.0–rakennussarja

Esittely

Huom! Rakennussarjat eivät sisällä puuosiaUudistunut Deckswing 2.0 –malli on nyt entistäkin tukevampi!
Ulospäin avautuvat jalat, tukevat kulmakiinnikkeet, jalkojen poikittaistuet ja paketin mukana tulevat maa-ankkurit takaavat, että keinu pysyy tukevasti maassa kovemmassakin vauhdissa.Deckswing 2.0 -rakennussarjalla saat helposti, edullisesti ja nopeasti rakennettua CE-hyväksytyn leikkipaikan kotipihallesi.

Katso saatavuus klikkaa tästä

Ole hyvä ja odota
329,00 €

* Vaaditut kentät

329,00 €

Lisätietoja

Huom! Rakennussarjat eivät sisällä puuosia

Uudistunut Deckswing 2.0 –malli on nyt entistäkin tukevampi!
Ulospäin avautuvat jalat, tukevat kulmakiinnikkeet, jalkojen poikittaistuet ja paketin mukana tulevat maa-ankkurit takaavat, että keinu pysyy tukevasti maassa kovemmassakin vauhdissa.

Keinu ja liukumäki Deckswing 2.0- rakennussarjalla saat helposti, edullisesti ja nopeasti rakennettua CE-hyväksytyn leikkipaikan kotipihallesi. Tämä paketti sisältää kaikki tarvittavat ohjeet ja tarvikkeet tuotteen rakentamiseksi: liukumäen, metalliosat, pultit, ruuvit, mutterit, kahvat, keinun kiinnikkeet, ankkurit, jne.

Huom. Keinun istuimet eivät sisälly hintaan. Meiltä löydät myös laajan valikoiman istuimia sekä muita lisävarusteita. Tutustu valikoimaan ja valitse itsellesi parhaiten sopivat.

Rakennussarja ei sisällä puuosia. Katso puutavaran allaolevasta listasta. Muistathan, että puuosien hankinnassa lasten turvallisuus on taattava: Puuosien on hyvä olla a) riittävän vahvat b) sileäksi höylätyt c) kulmat pyöristetyt (kaikki kulmat) ja d) säänkestävät (esim. painekyllästetty).

Tämä tuote on saatavana myös puuosien kanssa. Puuosilla varustetut tuotteet löydät tuoteryhmän alavalikosta ”Keinut ja Leikkikeskukset”.

Tekniset tiedot

Sisältö Deckswing -rakennussarja ja liukumäki (ei sis. puuosia eikä keinun istuimia)

* Selkeät ohjeet ja kuvat CE-hyväksytyn (EN71-8) tuotteen rakentamiseksi.
* Vahvat metalliosat keinunrungon kiinnitykseen
* Vahvat metallikiinnittimet kahdelle kein
Toimitustavat Toimitus postiin

Hetkinen...