0 tuotetta0,00 €

Ota yhteyttä 09 42720823

Keinu Freeswing 2.0 -rakennussarjaKeinu Freeswing 2.0 -rakennussarja
Vie hiiri kuvan päälle suurentaaksesi kuvaa
Keinu Freeswing 2.0 -rakennussarja Keinu Freeswing 2.0 -rakennussarja Keinu Freeswing 2.0 -rakennussarja Keinu Freeswing 2.0 -rakennussarja Keinu Freeswing 2.0 -rakennussarja Keinu Freeswing 2.0 -rakennussarja

Keinu Freeswing 2.0 -rakennussarja

Esittely

Huom! Rakennussarjat eivät sisällä puuosiaFreeswing 2.0 –keinu on tukeva ja turvallinen!
Ulospäin avautuvat jalat, tukevat kulmakiinnikkeet, jalkojen poikittaistuet ja paketin mukana tulevat maa-ankkurit takaavat, että keinu pysyy tukevasti maassa kovemmassakin vauhdissa.Freeswing 2.0 -rakennussarjalla saat helposti, edullisesti ja nopeasti rakennettua CE-hyväksytyn leikkipaikan kotipihallesi.Katso alta saatavuus ja tarkemmat tekniset tiedot.

Saatavuus:heti varastossa

Web
Oulun myymälä
Vantaan myymälä
Ole hyvä ja odota
149,00 €
TAI

Lisätietoja

Huom! Rakennussarjat eivät sisällä puuosia

Freeswing 2.0 –keinu on tukeva ja turvallinen!
Ulospäin avautuvat jalat, tukevat kulmakiinnikkeet, jalkojen poikittaistuet ja paketin mukana tulevat maa-ankkurit takaavat, että keinu pysyy tukevasti maassa kovemmassakin vauhdissa.

Keinu Freeswing 2.0- rakennussarjalla saat helposti, edullisesti ja nopeasti rakennettua CE-hyväksytyn leikkipaikan kotipihallesi. Tämä paketti sisältää kaikki tarvittavat ohjeet ja tarvikkeet tuotteen rakentamiseksi: metalliosat, pultit, ruuvit, mutterit, kahvat, keinun kiinnikkeet, ankkurit, jne.

Huom. Keinun istuimet eivät sisälly hintaan. Meiltä löydät myös laajan valikoiman istuimia sekä muita lisävarusteita. Tutustu valikoimaan ja valitse itsellesi parhaiten sopivat.

Rakennussarja ei sisällä puuosia. Katso puutavaran allaolevasta listasta. Muistathan, että puuosien hankinnassa lasten turvallisuus on taattava: Puuosien on hyvä olla a) riittävän vahvat b) sileäksi höylätyt c) kulmat pyöristetyt (kaikki kulmat) ja d) säänkestävät (esim. painekyllästetty).

Tämä tuote on saatavana myös puuosien kanssa. Puuosilla varustetut tuotteet löydät tuoteryhmän alavalikosta ”Keinut ja Leikkikeskukset”.

Katso alta tarkemmat tekniset tiedot.

Tekniset tiedot

Soveltuvuus Yksityiseen käyttöön
Sisältö Keinu Freeswing -rakennussarja (ei sis. puuosia eikä keinun istuimia)

* Selkeät ohjeet ja kuvat CE-hyväksytyn (EN71-8) tuotteen rakentamiseksi
* Vahvat metalliosat keinunrungon kiinnitykseen
* Vahvat metallikiinnittimet kahdelle keinulle
Paketin koko 53 x 29 x 12,5 cm
Takuu 1v
Toimitustavat Toimitus postiin

Hetkinen...