0 tuotetta0,00 €

Tilaa puhelimella 050 5696293

KanJam -frisbeepeliKanJam -frisbeepeli
Vie hiiri kuvan päälle suurentaaksesi kuvaa
KanJam -frisbeepeli KanJam -frisbeepeli KanJam -frisbeepeli KanJam -frisbeepeli KanJam -frisbeepeli

KanJam -frisbeepeli

Esittely

KanJam on koukuttavan hauska pihapeli, jota voi pelata kaveriporukalla ulkona melkein missä vain. Peli sisältää kaksi virallista KanJam maalia sekä virallisen KanJam frisbeen. Maalien kokoontaittuvuuden ja kevyen painon ansiosta KanJamin saa helposti mukaan vaikka rannalle. KanJam soveltuu niin lapsille kuin aikuisillekin.

Saatavuus:heti varastossa

Web
Oulun myymälä
Vantaan myymälä
Ole hyvä ja odota
49,90 €
TAI

Lisätietoja

KanJam on Yhdysvalloista lähtöisin oleva koko perheen/kaveriporukan pihapeli, joka tarjoaa haastetta myös kokeneillekkin frisbeen käsittelijöille. Voit pelata missä vain: takapihoilla, leirintäalueella, rannalla, puistossa, kotipihalla jne. Peliä pelataan kahden hengen joukkueissa vastakkain ja pelin perusideana on saada ensimmäisenä kerättyä tasan 21 pistettä. Pisteet pelissä jaetaan seuraavanlaisesti:

- Ohjaus: 1 Piste. Ohjaaja ohjaa frisbeen niin, että se osuu mihin tahansa kohtaan maalia, mutta ei mene sisään maaliin.

- Suora Osuma: 2 Pistettä. Heittäjän heitto osuu maaliin suoraan, ilman ohjaajan kosketusta, mutta ei mene sisään maaliin.

- Ohjattu maali: 3 Pistettä. Ohjaaja ohjaa heiton maalin sisään. Frisbee voi mennä maaliin joko yläkautta tai ”Instant Win” aukosta.

Voittaakseen joukkueen tulee saada tasan 21 pistettä. Mikäli pisteet menevät yli, heitosta saadut pisteet vähennetään sen hetkisestä pistemäärästä.

 

Tekniset tiedot

Sisältö Kaksi maalia ja frisbee
Paketin koko 52x29x52cm
Varusteet Sisältää virallisen KanJam -frisbeen
Takuu 1v.
Toimitustavat Toimitus postiin
Tuotteen paino 2.7kg

Hetkinen...