0 tuotetta0,00 €

Ota yhteyttä 09 42720823

KanJam -frisbeepeliKanJam -frisbeepeli
Vie hiiri kuvan päälle suurentaaksesi kuvaa
KanJam -frisbeepeli KanJam -frisbeepeli KanJam -frisbeepeli KanJam -frisbeepeli KanJam -frisbeepeli

KanJam -frisbeepeli

Esittely

KanJam on koukuttavan hauska pihapeli, jota voi pelata kaveriporukalla ulkona melkein missä vain. Peli sisältää kaksi virallista KanJam maalia sekä virallisen KanJam frisbeen. Maalien kokoontaittuvuuden ja kevyen painon ansiosta KanJamin saa helposti mukaan vaikka rannalle. KanJam soveltuu niin lapsille kuin aikuisillekin.
Takuu 1 vuosi.

Saatavuus:heti varastossa

Web
Oulun myymälä
Vantaan myymälä
Ole hyvä ja odota

49,90 €

29,90 €

TAI

Lisätietoja

KanJam on Yhdysvalloista lähtöisin oleva koko perheen/kaveriporukan pihapeli, joka tarjoaa haastetta myös kokeneillekkin frisbeen käsittelijöille. Voit pelata missä vain: takapihalla, leirintäalueella, rannalla, puistossa. Peliä pelataan kahden hengen joukkueissa vastakkain ja pelin perusideana on saada ensimmäisenä kerättyä tasan 21 pistettä.

Pisteet pelissä jaetaan seuraavanlaisesti:
-Ohjaus: 1 piste - Ohjaaja ohjaa frisbeen niin, että se osuu mihin tahansa kohtaan maalia, mutta ei mene sisään maaliin.
-Suora osuma: 2 pistettä - Heittäjän heitto osuu maaliin suoraan, ilman ohjaajan kosketusta, mutta ei mene sisään maaliin.
-Ohjattu maali: 3 pistettä - Ohjaaja ohjaa heiton maalin sisään. Frisbee voi mennä maaliin joko yläkautta tai ”Instant Win” aukosta.
Voittaakseen joukkueen tulee saada tasan 21 pistettä. Mikäli pisteet menevät yli, heitosta saadut pisteet vähennetään sen hetkisestä pistemäärästä.

Tekniset tiedot

Paketin koko 52x28x24cm
Varusteet -KanJam -frisbee
-KanJam -maali 2kpl
Takuu 1v
Toimitustavat Toimitus postiin
Toimituskulu (tilattaessa vain tämä tuote) 5,00 €
Tuotteen paino 2.7kg

Hetkinen...