0 tuotetta0,00 €

Ota yhteyttä 09 42720823

ACON Wave Hockey ComboACON Wave Hockey Combo
Vie hiiri kuvan päälle suurentaaksesi kuvaa
ACON Wave Hockey Combo ACON Wave Hockey Combo ACON Wave Hockey Combo

ACON Wave Hockey Combo

Esittely

ACON Wave Hockey Combo sisältää virallisen kokoisen jääkiekkomaalin (183x122cm) ja siihen sopivan taustaverkon. Maalin ja taustaverkon runko on galvanoitua terästä (ei ruostetta) ja verkoissa on UV-suojaus. 
Takuu runko 2 vuotta ja verkko 1 vuosi. 

Saatavuus:heti varastossa

Web
Oulun myymälä
Vantaan myymälä
Ole hyvä ja odota

219,00 €

199,00 €

TAI

Lisätietoja

ACON Wave Hockey Combo sisältää virallisen kokoisen jääkiekkomaalin (183x122cm) ja siihen sopivan taustaverkon. Sopii erinomaisesti katulätkään kuin lasten pihapeleihinkin. Maalin ja taustaverkon runko on galvanoitua terästä (ei ruostetta) ja verkoissa on UV-suojaus. Maali kestää kiekkotulitusta aina 120km/h asti. Taustaverkon "sivuovet" voi tarvittaessa kääntää edistyksellisen saranasysteemin vuoksi taakse ja eteen portaattomasti vaativien sivulaukauksien harjoittelemista varten tai tilan säästämisen vuoksi. Taustaverkko vapauttaa harjoittelun uudelle tasolle ja tarjoaa erinomaisen suojan ohikulkijoille ja omaisuudelle.

ACON Wave Hockey Combo on suomalaisen tuotekehityksen tuloksena syntynyt tuote, joka luo uudenlaiset mahdollisuudet pihapeleihin ja harjoituksiin.

Tekniset tiedot

Ulkomitat 3,2mx1,9m
Muuta Maaliverkko 4mm, taustaverkko 3mm, UV-suojattu
Paketin koko 117x45x14cm
Takuu Runko 2v, verkko 1v
Toimitustavat Toimitus postiin
Toimituskulu (tilattaessa vain tämä tuote) 25,00 €
Runko Maali: Galvanoitu ja jauhemaalattu teräs 42mm, seinämävahvuus 1,5mm. Taustaverkko: galvanoitu ja jauhemaalattu teräs 25mm, seinämävahvuus 1,5mm
Tuotteen paino 27kg

Hetkinen...