0 tuotetta0,00 €

Tilaa puhelimella 050 5696293

ACON Bounceboard -trampoliinilautaACON Bounceboard -trampoliinilauta
Vie hiiri kuvan päälle suurentaaksesi kuvaa
ACON Bounceboard -trampoliinilauta ACON Bounceboard -trampoliinilauta ACON Bounceboard -trampoliinilauta ACON Bounceboard -trampoliinilauta

ACON Bounceboard -trampoliinilauta

Esittely

Uusi ACON Bounceboard -trampoliinilauta on vahvempi, jämäkämpi ja monipuolisempi kuin alkuperäiset Bounceboard -trampoliinilaudat!

Bounceboard –trampoliinilaudalla saat uutta haastetta trampoliinihyppelyyn. Trampoliinilaudalla kehität etenkin koordinaatiokykyäsi sekä joustavuuttasi. Bounceboard –trampoliinilauta soveltuu hyvin treenivälineeksi mm. lumilautailijoille.

ACON Bounceboard –trampoliinilauta soveltuu käyttäjille kuusivuotiaista ylöspäin. Stanssi (siteiden etäisyys toisistaan) on 43cm.


Saatavuus:heti varastossa

Web
Oulun myymälä
Vantaan myymälä
Ole hyvä ja odota

99,00 €

69,30 €

TAI

Lisätietoja

Bounceboard –trampoliinilaudalla saat uutta haastetta trampoliinihyppelyyn. Trampoliinilaudalla kehität etenkin koordinaatiokykyäsi sekä joustavuuttasi. Bounceboard –trampoliinilauta soveltuu hyvin treenivälineeksi mm. lumilautailijoille. Bounceboard -hyppylaudat ovat valmistettu pehmeästä 100% EVA -vaahtomuovista ja ne ovat suunniteltu kestämään! Pehmeän ja joustavan materiaalin sekä pyöristettyjen kulmien ja nurkkien ansiosta lautaa on turvallista käyttää. ACON Bounceboard –trampoliinilauta soveltuu käyttäjille kuusivuotiaista ylöspäin. Stanssi (siteiden etäisyys toisistaan) on 43cm.

Tekniset tiedot

Soveltuvuus Ikäsuositus: 6+
Ulkomitat 86,4 * 30,5 cm
Muuta *Siteet kestävää tarranauhaa.
* Max. kuormitus: 100kg
Paketin koko 87 * 31 * 11 cm
Takuu 1 v.
Toimitustavat Rahti kotipihaan
Toimituskulu (tilattaessa vain tämä tuote) 10,00 €
Materiaali 100% EVA -vaahtomuovi
Tuotteen paino 2kg

Hetkinen...