0 tuotetta0,00 €

Ota yhteyttä 09 42720823

ACON AirBlock 100x60cm ACON AirBlock 100x60cm
Vie hiiri kuvan päälle suurentaaksesi kuvaa
ACON AirBlock 100x60cm ACON AirBlock 100x60cm ACON AirBlock 100x60cm ACON AirBlock 100x60cm ACON AirBlock 100x60cm ACON AirBlock 100x60cm ACON AirBlock 100x60cm

ACON AirBlock 100x60cm

Esittely

Paksulla AirBlockilla on erinomaiset pomppuominaisuudet ja se sopii hyppy- ja laskeutumisalustaksi. Sopii myös vesileikkeihin! Näppärän kokoinen AirBlock on helppo ottaa myös mukaan reissuun!

Keskiviiva hyppyjen ja volttien kohdistamiseen. Kestävät käsinlaminoidut saumat. Pinnassa olevalla velcro-tarranauhalla voit kiinnittää AirBlockeja ja AirTrack 3m -alustoja päällekkäin.

Takuu kaksi vuotta. Mukana kantolaukku, erikoiskäsipumppu ja paikkaussetti.


Saatavuus:heti varastossa

Web
Oulun myymälä
Vantaan myymälä
Ole hyvä ja odota
229,00 €
TAI

Lisätietoja

The thrill of Augmented reality

iOS12-laitteen safari-selaimen tai Android-laitteen käyttäjä: klikkaa AR-ikonia ja kokeile hauskalla sovelluksella, kuinka AirBlockin tyylikäs design istuu kotisi sisustukseen!

Pyöriteltävä 3D-tuotekuva:

ACON AirTrackit sopivat temppuiluun, voimisteluun, tasapainoiluun – ja moneen muuhun gymnastricksiin. Ilmatäytteiset alustat vaimentavat hyppyjen iskuja tuoden turvallisuutta ja mukavuutta harjoitteluun.

Treenaa missä haluat: kotona, pihalla tai reissussa – ACON AirTrackeja on helppo kuljettaa ja säilyttää pienessäkin tilassa omassa kantolaukussaan. Tehokkaalla erikoiskäsipumpulla täytät ja tyhjennät ACON AirTrackin hetkessä.

ACON AirTrackien vahvat materiaalit ja käsinlaminoidut saumat on suunniteltu kestämään. ACON AirTrackin komposiittikuiturakenne takaa tasalaatuisen kimmoisuuden. Pomppua on helppo säätää ilman määrällä. Pinnan muoto puolestaan ehkäisee liukastumista.

ACON AirTrackeista voit muodostaa yhdistelmiä aina vaativista volttiradoista hauskoihin lasten liikuntaleikkeihin. Tuo liikkumisen ilo kotiisi, ACON AirTrackin tyylikäs design istuu myös sisustukseen!

  • Monikäyttöinen: esim. trikkaus, parkour, cheerleading, voimistelu, pomput, voltit, lasten temppuradat – vinkki: sopii myös vesileikkeihin!
  • Sisä- ja ulkokäyttöön
  • Kaikenikäisille
  • Kehittää koordinaatiota
  • Hiljainen
  • Helppo täyttää, tyhjentää, kuljettaa ja säilyttää
  • Laadukas ja kestävä komposiittikuiturakenne, käsinlaminoidut saumat
  • Tyylikäs design
  • Mukana kantolaukku, erikoiskäsipumppu ja paikkaussetti
  • Takuu 2 vuotta. Huom: kantolaukkua tulee aina käyttää kuljetuksessa

Tekniset tiedot

Korkeus 20cm
Paketin koko 100x30x20cm, 5,5 kg
Koko 100x60cm
Muuta Soveltuu ulkokäyttöön
Takuu 2 vuotta
Sisältö Paketti sisältää ACON AirBlockin, tehokkaan erikoiskäsipumpun (painemittarilla varustettu), paikkaussarjan sekä kantolaukun
Toimitustavat Toimitus postiin
Soveltuvuus Soveltuu kaikenikäisille
Materiaali Vahva PVC
Tuotteen paino 3 kg

Hetkinen...